Следва

Избраните творби на Т. В. Спивет

Утре се готвим за Harlem Gospel Choir. Идваш и ти!

Световноизвестният Harlem Gospel Choir, който предизвика фурор в цяла България миналата година, се завръща...

Events преди 13 години

Световноизвестният Harlem Gospel Choir, който предизвика фурор в цяла България миналата година, се завръща!

Симпатичните момичета и момчета с големи гласове и души пристигат отново у нас, за да споделят с нас божествените хармонии на автентичната госпъл музика!

Тази година ще имаме удоволствието да съпреживеем магията, наречена госпъл на 8 декември, зала 1 на НДК от 20 ч.

Двама от вас, които споделиха с нас за най-хубавия коледен подарък, който са получавали, ще се насладят, заедно с нас на концерта, и не само те, а и техните половинки - Никола Иванов и Галя Петрова ще заведат любимия си човек на предколеден концерт с невероятните гласове на Харлем Госпел.

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?