Следва

Героите на Крикор Азарян

В последния епизод на "Стъклен дом" за 2010...

Последният епизод на "Стъклен дом" за тази година ще се излъчи на 13 декември, понеделник, 20:00 ч. по bTV...

Movies & TV преди 12 години

Последният епизод на "Стъклен дом" за тази година ще се излъчи на 13 декември, понеделник, 20:00 ч. по bTV. Най-успешния съвременен български сериал ще продължи излъчване през новия телевизионен сезон на 2011 г.

В предстоящия епизод зрителите на bTV ще видят какво ще се случи, след като Боряна напусна Димитър. Как ще реагира той, ще реши ли да я търси и върне, ще стане ясно в епизода.

Трудна ще бъде ситуацията и за Дани Касабов – ще оправдае ли постъпката на майка си, на чия страна ще застане, брат си или баща си ще избере?

Най-омразният човек от миналото на Боряна -Методи Ганев също получава информация за раздялата й с Димитър и ще реагира.Междувременно клюката за изневярата на Дани с Рени започва да се разпространява. Ще научи ли Сиана и какво е бъдещето на връзката й с Дани - всичко това в понеделник, 13 декември, 20:00 ч. по bTV.Нова следа около заминаването на Камен намира Колев. Чарли се заема да търси човек помогнал на Камен, но Ставрев също работи в помощ на приятеля си.

Нови сблъсъци, преследвания и много екшън очакват зрителите на „Стъклен дом” в последния епизод на сериала за тази година.
 

More from View Sofia

More Movies & TV