Следва

Нека вали. Твоят финал на историята

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! Чанта Adidas

Колекция Есен/ Зима аdidas Originals by Originals (ObyO) 2010 въвежда свежи и неочаквани елементи в дизайна и...

Shopping преди 13 години

По случай 4-тия ни рожден ден 40 луксозни марки осигуриха 40 страхотни подаръка за теб.

За да получиш един от тях, трябва само да ни изпратиш пожелание от сърце на [email protected] до 30.12.2010, а на 4.01.2011, когато часовникът отброи точно 4 годинки, ще изберем 40 наградени чрез жребий.

Следващите два месеца всеки ден в каре Подарък на деня ще изваждаме от сандъка с подаръци по един от тези 40, които съвсем реално можеш да получиш от нас по случай рождения ни ден.

Следващият ни страхотен подарък е специално от Adidas! Чантата е класическа messenger bag, голяма е и побира всичко - от дамските ти принадлежности през лаптопа, до багажа за уикенд трип.



А ето какво те очаква вв магазините на Adidas през зимата:



Колекция Есен/ Зима аdidas Originals by Originals (ObyO) 2010 въвежда свежи и неочаквани елементи в дизайна и разширява продуктовата си гама с допълнения за деца. Навлизайки в четвъртия си сезон, концепцията ObyO продължава утвърдената партньорска структура, като всеки от тях изразява своето индивидуално разбиране към продукта аdidas Originals по уникален и гъвкав начин:

Джеръми Скот внася любимото си обаятелно и модерно докосване в продукти, повлияни от Средновековието и рицарските приказки. Вдъхновен от тях, той се завръща с аплодиран блясък и разкош, включвайки отново интерпретации на някои от най-обичаните adidas продукти, както и напълно нов дизайн, предлагащ основно унисекс силуети, примесени с някои свежи и очарователни женски стилове.

Дизайнерът на висша мода Джеръми Скот, се завръща с мъжка и дамска колекция, предназначени за светлината на прожекторите. Неговият знаменит обаятелен и модерен подход към класическите спортни облекла на adidas Originals през този сезон е вдъхновен от средновековието.

Фабричните детайли като метални шипове, вериги, тъмна и метална цветова палитра, събуждат вдъхновение за живот в ключови модели като Women’s Studded Dress. Спортното горнище Armor Track Top, наподобяващо броня и вдъхновено от рицарските доспехи се предлага с подвижни пагони на рамената и изцяло отразяващи тъкани.

Популярния „Wings” дизайн на Джереми ни отвежда до втората ключова тема за сезон есен-зима 2010 на ObyO. Наред с ''крилатото'' дамско яке, ''крилатото'' Бюстие и класическото ''крилато'' отношение на Джереми Скот, както и чисто новите обувки JS Wings 2,0, Джеръми ни изненадва с пакет продукти за малки деца, които включва JS Wings обувки и Winged спортен екип. Както и в предишните сезони, линията на Джеръми е изградена около унисекс силуети, примесени с някои очарователни женствени стилове.

Eксклузивна оферта представляват продуктите от холастичната палитрата, която е съсредоточена върху Crystal Track Suit, покрит целия с фини кристали и Beaded Track Suit, покрит с метални мъниста - и двата продукта са достъпни само в ограничени търговски обекти.

Комбинирайки компоненти от спорта, висшата мода, ежедневната стрийт мода и музика, колекция есен-зима 2010 ObyO “Celebrates Originality” е най-добрата. Партньорския съюз и индивидуалните интерпретации на аdidas Originals продуктите достигат до различни потребители по целия свят, като в същото време позволяват регионално многообразие.



Виж още от списъка с подаръци>>
 

More Shopping