Следва

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! Ваучер на стойност 130 лв от Alba De Crignis

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Очарователната дъщеря на Мик Джагър или по-младата от Лара Стоун версия на Бриджит Бардо е снимана в...

All fashion преди 13 години

Джорджа Мей Джагър за Vogue Англия, януари 2011

Очарователната дъщеря на Мик Джагър или по-младата от Лара Стоун версия на Бриджит Бардо е снимана в прекрасна сесия от Alasdair McLellan за януарския брой на английския Vogue.

Кадрите, които напомнят 70-те години на миналия век - топ тенденция за следващото лято, разказват от дистанция любовната история между героинята на Джагър и красив млад мъж, който се появява само в 5 от общо 13 кадъра.

Натали Портман на корицата на The NewYorkTimes Magazine



Изминалата седмица бе ключова в моден аспект за Натали.

Корицата е дело на фотографа Sølve Sundsbø, а Натали е по-красива от всякога с тази руса перука. The NewYorkTimes Magazine я обявяват за една от актрисите, с които ще запомним киното на 2010 година.

Малко след като видяхме красивото й присъствие на корицата на известното американско списание, бе потвърдено и това, че тя е новото рекламно лице на парфюмът Miss Dior Chery на Dior.

Chanel Pre-Fall 2011, Paris-Byzance




Представянето на pre-fall колекциите за следващата зима тече с пълна сила от няколко дни, а Chanel е сред топ ревютата, които наистина ни впечатлиха до момента.

Pre-fall линиите, или тези, които запълват нишата в магазините между приключването на лятната и пристигането на зимната колекция, се представят само пред отбрани клиенти и редактори и представляват дрехи, които са за обикновения потребител - с по-конвенционални кройки.

Е, да, но не точно. Карл Лагерфелд отново направи сериозен бум с колекция, готова да замести дори и основна линия, която е достойна за haute couture.

Вдъхновението този път идва от Византия и връзката между императрица Теодора и Коко Шанел за модата - нещо, което само Лагерфелд може да роди! Много нашивки, бродерии, накити от глава до пети и злато, злато, злато.

Изключително много харесахме новата по-дълга проекция на сакото от туид, също така обожаваме кадифето и грима на моделите. И сме сигурни, че това не е всичко. Нямаме търпение да дочакаме февруари, за да видим основната завършена линия.

„To Lee, With Love, Nick” – кратък филм на Ник Найт



Последното нещо, което видяхме от гениалния Ник Найт е това видео, което е символичен поклон към творчеството на Александър Маккуин. Всички рокли са негови емблематични модели, а саундтракът е на космическата Бьорк. Просто гледай!

Емили Блънт за Harper’s Bazaar Англия, януари 2011




Емили е едно от най-красивите и талантливи млади попълнения в актьорския бранш. За първия брой за 2011 година на английския Bazaar тя е снимана от Paola Kudacki в тъмносиня рокля на ресни от Том Форд. Има ли по-красиво нещо в тези студени дни от от тази гледка?!
 

More All fashion