Следва

Кейт Мидълтън облече рокля за 170 паунда на годежа й с принц Уилям

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! Ваучер на стойност 130 лв от Alba De Crignis

Hair & Spa е една нова концепция фризьорски услуги за холистичен подход към красотата и към доброто състояние...

Shopping преди 13 години

Hair & Spa е една нова концепция фризьорски услуги за холистичен подход към красотата и към доброто състояние на клиента. В целия свят тези услуги стават все по-популярни, като функцията им е много подобна на Body Spa терапиите. Потапяйки се в уникални аромати, музика и масажи, клиентът се освобождава от напрежението и лошите емоции.



И ето че първото студио с такава концепция отвори врати вече и у нас. Hair Spa ‘Alba De Crignis’ е едно невероятно място, подчинено изцяло на спокойствието и комфорта, в което клиентът е заобиколен от изключително внимание.

Очаква ви уютна атмосфера, създадена изцяло в синхрон с красотата и усещането за благоденствие. Тук ще откриете не само фризьорски услуги и грижи за вашата коса, но и козметични терапии за лице, моделиращи терапии за тяло, масажи, ще можете да направите вашия перфектен маникюр и педикюр. Докато се наслаждавате на един от сетивните ритуали за измиване ‘Kerastase’, ще можете да се възползвате и от уникална комбинация услуги - пресотерапевтичен масаж с антицелулитен ефект, ароматерапия, цветотерапия и звукотерапия.

Само при нас ще се потопите в едно истинско Hair Spa изживяване. Ние ще се погрижим не само за красотата на вашата коса, прическа и излъчване, но и за вашето добро настроение и релакс!

Ваучер на стойност 130 лв., който включва hair spa ритуал + боядисване и нов стайлинг чака една дама от всички, които са ни изпратили пожбелание на [email protected]. Чакаме ви, ако не сте записали в списъка с луксозни подаръци на ViewSofia.



Студио ‘Alba De Crignis’ съществува повече от десетилетие и предлага услуги в областта на фризьорството, козметиката и маникюра.

През годините студиото претърпява няколко промени във визията и името си, но остава вярно на качеството, което предлага. Качество, на което се доверява и най-луксозната марка за коса – Kerastase, която избира Hair Spa ‘Alba De Crignis’ за един от своите представителски салони в страната.

От тази година сме част и от най-престижната асоциация за коафьори в света – Haute Coiffure Française. Всяка пролет и есен присъстваме на представянето на невероятни колекции, които вдъхновяват както нас, така и нашите клиенти.

Студио ‘Alba De Crignis’ е на бул. Булгария 83,
Хотел Феста София,
тел. 02/ 854 87 29




Заповядайте в новооткритото Hair Spa студио ‘Alba De Crignis’, където ви очаква уютна атмосфера, създадена изцяло в синхрон с красотата и усещането за благосъстояние. Докато се наслаждавате на сетивните ритуали за измиване ‘Kerastase’, единствено тук ще можете да се възползвате и от уникална комбинация услуги - пресотерапевтичен масаж, аромотерапия, цветотерапия и звукотерапия.



Виж още от списъка с подаръци>>
 

More Shopping