Следва

Разтоварваща диета с круши

Какво не искат да чуват мъжете

Както вече се уговорихме, в отношенията между хората няма нищо просто. Особено, когато става въпрос за отношението мъж – жена. Има...

Life преди 16 години

Както вече се уговорихме, в отношенията между хората няма нищо просто. Особено, когато става въпрос за отношението мъж – жена.

Има определени неща, които мъжете не искат да чуват от нежните си половинки

1. „Хайде на пазар” е определено е една от нежеланите фрази. Не че не отреагират положително –всички сме виждали нещастни мъжки лица в удобните фотьойли, предвидливо разположени в софийските бутици, но все пак не е приятно ... 

2. „От доста време си мисля..” – ясно е , че винаги мислим нещо. Но, ако е дошъл моментът да стане ясно на каква тема, значи е сериозно. А май никой не иска да става така категорично сериозно... 

3. „Бъди мъж!” – няма по-ужасно нещо от оспорваната мъжественост, нали?! А реципрочното „Бъди жена” не е достатъчно... Ако не е яко загазил, по-добре да не се стига до там. Защо не пробваме чисто по женски с по-толерантното – „Ти си истински мъж, просто ми го покажи”... той ще разбере. 

4. „Моите родители искат да се запознаят с теб” – ако наистина не е наложително, по–добре не. У мъжа това веднага поражда чувство на притеснение и несигурност.

5. „Боли ме главата” – толкова е изтъркано, защо да го казваме?!? 

6. „Бившият ми не би го направил” – никога, ама никога не говори за бившия си! Освен, ако у теб не са се породили съмнения за избора, който си направила. Запомни, че той не е виновен за него. 

7. „За какво си мислиш сега?” – толкова сме любопитни! Има моменти, когато по детски зададеният въпрос буди приятни усещания у партньора. Но този толкова директен въпрос нарушава личното му пространство. В повечето случаи, когато ти се прииска да го попиташ, брой до 10 и обратно. По–добре! 

8. „Намираш ли Я за красива?” – хайде, момичета, знаем, че на този въпрос няма верен отговор. Ако каже „не” – значи лъже; ако каже „да” – не ни обича вече. 

9. „Намираш ли нещо различно у мен?” – чували сме вица за жената, която променяла често външния си вид с надеждата мъжът й да я похвали. След дълги усилия и старание, накрая решила да просто да сложи противогаз на лицето си, за да види реакцията на съпруга си. „Оскубала си си веждите” – била реакцията му.
Ако си се старала заради него, просто му го кажи, не се измъчвай! 

10. „Моята приятелка е бременна/сгодена” – това е интимен момент на искрена радост. Ти искаш да я споделиш чистосърдечно. За него, обаче, това означава „и аз искам!”

11. „Трябва да поговорим” – вие не спирате да си говорите, но когато е така тържествено съобщено, означава нещо повече. И докато не дойде моментът на разговора съмнения се загнездват в мъжката глава. Нашият съвет е „давай директно”, без увертюри.

More from View Sofia

More Life

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 56 минути

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия на шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 21 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.