Следва

Да или не на маратонките за тичане?

Хелена Кристенсен: Вдъхновението на Baileys

Страхотната Хелена, която обожаваме, застана от двете страни на обектива в непринудена фотосесия за...

All fashion преди 13 години

Страхотната Хелена, която обожаваме, застана от двете страни на обектива в непринудена фотосесия за най-вкусния сметанов ликьор Baileys.

Новата кампания на напитката с кадифен вкус насърчава приятелите да прекарват повече време заедно. Това е и причината запечатаните в обектива мигове да разкриват как Кристенсън и нейните приятелите се забавляват в дома и в Ню Йорк.

Хелена се чувства толкова сигурна зад фото обектива, колкото и пред него и споделя с Baileys за ценните моменти от своя живот – моментите, в които се наслаждава на компанията на приятелите си в спокойна и приятна атмосфера.

”Baileys е перфектният избор за домашни купони или за моментите, в които просто искаш да се отпуснеш, да релаксираш и да се насладиш на времето, в което си самия себе си. Baileys носи онова чувство на уют и близост, което те кара да се усмихваш – ето защо го обожавам.”, казва Хелена Кристенсен.



Родена точно на Коледа, красавицата с датско-перуански произход може да се похвали с живот като сбъдната мечта - тя става мис Дания през 1986, а още с пристигането си в Париж прави истински фурор като топ модел след сесиите си за Ел и Воуг.

Кристенсен бързо се превръща в муза на дизайнери от цял свят и с право си извоюва статут на модна икона години наред. Изкусителната Хелена обаче не спира дотук.



В момента Кристенсeн прекарва времето си между Ню Йорк и Копенхаген.

В новоти си амплоа на фотограф и посланик в кампаниите за климатичните промени тя се чувства все така сигурна, както и на модния подиум.

Самата тя признава, че след всички години под прожекторите ролята на майка е това, което й носи най-голямо удоволствие.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.