Следва

От архива: Бъдни вечер по Магдалина от "Гладната Акула": Домати с ориз, стафиди и кедрови ядки

В топлата прегръдка на червеното вино. На Коледа и по всяко време

И когато целият град е потънал в топлата захарна прегръдка на първия голям сняг, всичко, което ти остава, е да се...

All About Life преди 13 години

И когато целият град е потънал в топлата захарна прегръдка на първия голям сняг, всичко, което ти остава, е да се потопиш в уютните влюбени ласки на любимия човек с чаша хубаво вино и диск с джаз.

Времето и любимият/та не зависят от нас, за джаз напиши „нашият седмичен плейлист” в търсачката на сайта. Що се отнася до виното, изборът ти ще е безпогрешен с винарска изба ”Домейн Мараш”.

Тази година тя се грижи за топлината в сърцата ни с три нови червени вина – Мараш Каберне Совиньон Премиум 2008, Мараш Каберне Совиньон 2009, Мараш Мерло 2009.

Топмоделът в колекцията е Мараш Каберне Совиньон Премиум 2008, което се предлага в лимитирана серия. За празниците „Домейн Мараш” излиза на пазара само с 1000 бутилки. Гроздето е брано ръчно в оптимална зрялост. Виното е отлежавало 18 месеца в бъчви от американски дъб, а резултатът е изключителен баланс и хармония на вкуса, с потенциал за последващо развитие в бутилка.

Любителите на каберне совиньон могат да изберат и Мараш Каберне Совиньон от реколта 2009 г. Виното е с жив рубинен цвят и чист плодов аромат, който е доминиран от червени горски плодове. Допълнителен коледен чар му придава лек нюанс на сухи билки и подправки.

Рубиненият цвят присъства и в Мараш Мерло 2009. Виното има сладък плодов аромат, доминиран от черни плодове и сушена слива, с лек нюанс на конфитюр и сладки подправки. Изключително подходящ да се сервира с червени меса и сирена.

Винарска изба ”Домейн Мараш” е разположена в гр.Стралджа. Освен богатите масиви от лозя и плодови дървета в района, екипът съхранява традициите за произдство на вино и високоалкохолни напитки. ”Домейн Мараш” се гордее с вина, в който има минимална технологична намеса и се държи на качествата, които притежава плодът. Новите вина могат да бъдат закупени от онлайн магазина на избата на адрес www.marash.bg.
 

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 6 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.