Следва

Трансформърс: Представи си Цецка Цачева

История в картинки. DEICHMANN в арт фотографии

Откъде тръгва историята на DEICHMANN, колко артистичен може да бъде един чифт обувки и важно ли е кой го...

All fashion преди 13 години

Откъде тръгва историята на DEICHMANN, колко артистичен може да бъде един чифт обувки и важно ли е кой го носи, това като че ли е отправната точка на изложбата с арт фотографии, която обувният гигант откри вчера УНСС.

В едновременно артистичен и конспективен стил композицията от 20 кадъра се спира на историята, модела и перспективите на една от най-успешните немски семейни фирми – DEICHMANN.

Арт фотографиите представят модели обувки от актуалната есенно-зимна колекция на марката, а текстовете към тях отразяват ключови моменти и практики в развитието на компанията.

"Решението ни да направим тази изложба бе породено от желанието да покажем не само модната страна на марката, а маркетинговия подход на почти стогодишна компания, която развива успешен бизнес в 20 страни.

Надяваме се, че изложбата представлява интерес за бъдещите икономисти", Диана Неделчева, Маркетинг мениджър на DEICHMANN България.



Подготовката на проекта отнема един месец: от фотосесията със студенти, през подбора на финалните кадри до най-подходящата форма на съпътстващите текстове. Стилната фотосесия с декора на салон Carpe Diem е заснета от Крис Шопов, пред чийто обектив застанаха пет бъдещи актриси от НАТФИЗ.

Прическите са дело на Любен Николов за фризьорски салони Luxоr.

Текстовете към кадрите проследяват създаването на фирмата, последвалата експанзия, набирането на популярност, бизнес етиката и социалната отговорност и формулата за успеха на компанията, която въпреки международния си характер остава семеен бизнес с бъдеще.

Студентите, преподавателите и гостите на УНСС ще могат да разгледат изложбата до 23 декември във фоайето пред Аула Максима.
 

More All fashion