Следва

Нова красива кожа с Cham pale от M.A.C. Очакваме го през януари

Очарованието на Алекса Чънг. Няколко красиви тайни

Интервюто, което представяме, взехме назаем, със съкращения, от английските ни колеги от Company. Това, което...

Celebrity beauty преди 13 години

Интервюто, което представяме, взехме назаем, със съкращения, от английските ни колеги от Company.

Това, което го отличава, е фокусът не толкова върху модните пристрастия на прекрасната Алекса Чънг, а върху нейните лице и кожа, начинът на тяхното поддържане и тайните на неустоимия й женски чар.

26-годишната хубавица съвсем отскоро е лице на новия парфюм на Lacoste, заслужено, като се има предвид вече световната й известност, в голяма степен обусловена от фантастичното й чувство за стил и елегантност.

Почти няма моден блог, който поне веднъж да не е публикувал хвалебствени слова за Алекса, както и почти не може да се срещне момиче със силен интерес към фешън действителността, което да не е опитвало свещената комбинация на модела - къси, изхабени шорти от деним и копринена риза.

Ето и самия разговор:



Как се чувстваш като лице на новия Joy of Pink на Lacoste?
Много съм горда. Страхотно се забавлявах с ТВ-спота, харесах го много като го видях, цяла улица беше затворена за нас и отвсякъде падаха купища панделки. http://www.youtube.com/watch?v=99GiI9n4B5I&NR=1

Какъв беше първият ти парфюм?
О, нещо ужасно, примерно Charlie Red или ако помниш онзи ужасен Impulse? Ползвах също парфюмите на майка ми, доста тежки между другото, които буквално ми причиняваха главоболие. Моите тийн години миришат на това.

Доколко поддържана жена си?
Не мисля, че съм чак много поддържана. Ако обаче ми предстои да отида на събитие, това със сигурност ми отнема час, час и половина за грим и прическа. Е, може би два часа.

Какво обикновено правиш за себе си и самочувствието си, когато не си на работа?
Чувствам се добре без грим. Често, особено в Ню Йорк през лятото, не слагам абсолютно нищо, заради горещините. Ако излизам вечер обаче, задължително слагам черна очна линия или плътен кафяв молив.

Най-любимите ти продукти?
Моливите за очи на MAC, особено в кафяво, Chanel с прекрасните им очни линии, както и гел-очната линия на Bobbi Brown.

Кожата ти изглежда великолепно, имаш ли фон-дьо-тен?
Благодаря ти. В действителност нося база, която моят гримьор нанесе много внимателно на лицето ми преди малко. Но по принцип използвам малко тонален овлажняващ крем, любимият ми е на Laura Mercier.

А грижата за кожата?
Малко съм мърлява в това отношение, често даже си лягам без да се разгримирам.



Тогава как изглеждаш толкова добре?
Не знам. Не ми завиждайте. В действителност използвам много овлажняващи кремове. Weleda например имат разкошни бебешки овлажнители. Decleor пък имат фантастично олио. Понякога се изживявам като химик и бъркам от всички прекрасни неща мои изобретения, които също ми действат добре.

Доста семпла поддръжка за звезда като теб? А и как се поддържаш толкова слаба?
Ходя много пеша, без да тичам. Гледам да не търча по улиците просто за да не изглеждам като идиот, но наистина много ходя.

Т.е. ти не правиш гимнастика, фитнес или каквото и да е от този род?
Не, доста кофти, нали?

Винаги ли се храниш здравословно?
Не, днес например хапнах сандвич с пържени картофи. Но като цяло обичам повече здравословната храна. Определено не злоупотрабявам с джънк фууд всеки ден.

Мислила ли си да промениш прическата си. Русо?
Мисля, че ще ми стои ужасно, нещо като руса китайка. Освен това съм голяма фенка на фалшивите корени.

Най-важните трикове в грима ти?
Още преди да стана модел вече се бях научила. Умея добре да смесвам различни червила за да постигна най-добрия нюанс. И много харесвам единичните сенки за очи. Един цвят стига.

Страхуваш ли се от остаряването?
Да, в известна степен. Не съм чула някой да се разхубавява с годините. Но пък, кой знае, интервюирай ме пак след 20 години. Може да се окажа с консервирано лице.

Промениха ли се разкрасителните ти навици откакто живееш в Ню Йорк?
Не, изобщо. Гледам полираните лица на околните, но за себе си предпочитам по-дискретния вид. Не харесвам нищо, на което му личи, че е много мислено предварително.

Как би описала стила си?
Леко детински, но харесвам много и елегантните линии. Също мога да го определя като достатъчно класически и много английски. Когато живееш в Англия, трябва да си готов за всякакво време, а това ражда и доста креативни решения. Имаш оправдание дори да мъкнеш одеало със себе си.

Какво харесваш най-много във външния си вид?
Веждите, ръцете. Същевременно имам ужасяващи уши и крака.

Какво им е на ушите ти?
Просто са масивни.



Кой е най-скъпият продукт за лице, който си ползвала?
От онези кремове с хайвера...

La Prairie?
Да, точно така. Слагах от него вчера, наистина е добър. Но по принцип използвам доста базови неща.

Преди няколко месеца пак беше на първия ред на ревютата от Лондонската седмица на модата. Какво хареса най-много за идния сезон?
Харесах всичко на Dries van Noten, но най-много един разкошен зелен тренч с приказна яка.

Кои са основните неща в гардероба ти?
Aми, най-важните 10-ина неща. Топове, ниски обувки Шанел, кожено яке, тъмносиньо палто.

Днес си с фантастични обувки, какви са?
Vivienne Westwood.

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя