Следва

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце. Селекция книги от издателство Колибри

Какво обичаме в pre-fall колекциите за 2011 - част втора

След като миналата седмица ти показахме първата половина от колекциите pre-fall 2011, които ни направиха най-силно впечатление...

All fashion преди 13 години

След като миналата седмица ти показахме първата половина от колекциите pre-fall 2011, които ни направиха най-силно впечатление, днес продължаваме и с втората част от дизайнери.

Rachel Roy

Харесва ни идеята следващата есен да се дави в морковено и горчица и очевидно Rachel Roy споделят всеобщото дизайнерско мнение това да се случи. Харесва ни и омекотения леопардов принт, който тя влага в колекцията, както и факта, че кожената пола и кожената рокля ще имат още няколко месеца на абсолютна слава догодина.

Ключови моменти в колекцията са шалварите, както и перата, които се появяват като детайл по блузи, поли и сака.

ADAM



ADAM e лейбълът, който винаги е обличал младата дама, а Адам Липс е дизайнерът, който винаги се грижи това да се случва по интересен начин с необходимата доза сексапил. Марката не изневерява на стила си и този сезон с колекция, която е изградена на пролет/лято 2011.

Виждаме прекрасни дълги разкроени панталони и поли, които се простират от над коляното, през дължина малко над глезена, до опиращи земята рокли. И тук ще споменем късата кожена пола тип "прегърни ме" и черната кожена рокля. Ние си заплюваме топлия бял пуловер и палтото с ръс ръкав и кожа с косъм в долната си част.

Rag & Bone



Дизайнерите David Neville и Marcus Wainwright са направили една колекция за "истинското момиче", както сами я определят. Любимият ни момент от нея е черната дълга пола с висока цепка и кожа по колана и отворите на джобовете.

Лицевата кожа отбелязва сериозно присъствие и в тази колекция не само във формата на яке, но и в къси поли "прегърни ме". Дуото експериментира и с денима, върху който градиха лейбъла си последните 5 години и половина, превръщайки го в пола.

Харесахме и раирани сака, плисираните къси поли и цялото усещане за свобода и жизненост, пропито в колекцията.

Reed Krakoff



Reed Krakoff ни плени с лекия си минимализъм както и с факта, че потапя жената не само в оранжево, но и в много графитено сиво и цвят camel. Харесахме костюмите от две части с дълги поли и широки панталони. Късите поли и тук, са "прегърни ме", въпреки  че не са от лицева кожа и са комбинирани с копринени тениски.

Thakoon



Дизайнерът подправя тенденциите от последните сезони в новата си колекция. Не видяхме леопардово, но пък имаме готин животински принт. Милитъри парката е прекроена в късо сако с повдигнати рамене, наричано от дизайнера полутренч. Прозрачни детайли пък имаме при полите.

Покрай всички есенни цветове, Thakoon добавя и малко черешово червено в едноцветни аутфити, с които ни спечели за поне 9 месеца напред.

VeraWang



Ако има някой, който да е доказал виртуозни умения в работата си с черното, това трябва да е Вера. И този път тя не изневери на стила си, показвайки една преди всичко сладка колекция с мини плисирани поли, високи чорапи, жилетки и елеци, в която се преплитат лицева кожа и кожа с косъм. Харесахме идеята за найлонови чорапи под плътните, прозрачните панталони и детайлите от плътни ресни.

Zac Posen



Тези пет аутфита от най-новата колекция на Zac Posen веднага попадат в списъка ни с желания за следващата година.



Една от най-секси колекциите на сезона. Но, първото, което ти прави впечатление в снимките от нея не са дрехите, а близките кадри и селекцията от супер модели на тях - Crystal Renn, Leigh Lezark, Ruby Aldridge, Hilary Rhoda и Anna Cleveland - всяка от които е играла важна роля на муза за Зак през изминалата година.

Петте виждаме в прекрасни тесни рокли над коляното с изрязани деколтета и подчертана талия, за които всеки моден гардероб може да мечтае. До тях мястото си запазват прекрасни палта от кожа с косъм, както и сака с повдигнати рамене.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.