Следва

Подарък за Теб и за Него в празничната нощ

Булката беглец. Твоят финал на историята

Защо Джулия Робъртс избяга от прекрасния Ричард Гиър през 1999?" беше въпросът, който Вера си задаваше от сутринта...

Fashion преди 13 години

И днес, както в предишните и следващи дни, публикуваме поредното произведение на най-добрия автор на финала на съответния по ред разказ, одобрен предварително от нашия редакторски екип.

Да припомним как започна всичко. Преди малко повече от две седмици ViewSofia те предизвика на поредната игра, в която имаш страхотната възможност да получиш прелестна награда.

10 истории, под 10 невероятни кадъра бяха представени в 10 поредни дни. На тях обаче им липсваше финал, а ти трябваше да го допишеш.

Следва един доста забавен и пълен с остроумия финал.

Нашата история

"Защо Джулия Робъртс избяга от прекрасния Ричард Гиър през 1999?" беше въпросът, който Вера си задаваше от сутринта.

Все пак Ричърд е съвършен, точно като моя Михаил - има ангелско име, успешна продуцентска кариера, майка, която обожаваше Вера, приятели, които му се възхищаваха - просто, мъжът Мечта, за който й завиждаха всички шаферки.

Вместо за него обаче цяла сутрин Вера мислеше за Джулия и Ричард, но така и не си спомни причината. След час трябваше да бъде в църквата и да повтаря на висок глас "Да, да, да!"

На вратата се почука.

Баща й искаше да се увери, че всичко е наред. След като булката го успокои, че просто гримът й е отнел повече време, отколкото е предполагала, той затвори вратата и тя отново остана сама. Отвори лаптопа, за да потърси информация за Булката беглец, но преди да намери каквото и да било, Скайпът й звънна...

Твоят финал
Автор: Вячеслав Попов


....meri_g. Търсеше я най-добрата й приятелка от гимназията, с която бяха забременели в една и съща вечер, след края на онова лудо парти в „Рапонгите” по малките часове - в безлунната вечер, на безлюдния варненски плаж.

Мери беше "хвърлила окото" на Страхил, а Вера не се съмняваше, че я очаква приключение с „жребеца” Михаил.

 - Вера, защо не дойде във вторник на училището за бременни. Беше забавно. Имаше лекция на Доц. д-р Румен Бостанджиев –  сексолог – психотерапевт, на тема “Бременността, родителството и интимния живот на семейството ”. Трябва да се видим непременно, за да споделя с теб някои „иновации”, които смятам да приложа на Страхил, че току-виж ми избягал с някоя, докато съм бременна, пък и след това. А ти как си?
- Не ме питай!!! От сутринта все са в акъла ми ония филмови „смотаняци” Джулия и Ричард. То не е лесно да си актьор. От толкова секс сцени на „сухо” пред камерата, докато заснемат филма, не само булката, ами и младоженецът ще избяга. Виж нашето си е по-друго - добре обяздени, временно и бременно закръгленки.
Единствено се виждам като Булка беглец, ако след време таткото жребец Михаил поиска отново да „бягаме” вечер по плажа за второ зачеване – пак близко до втора буна.
След малко ще гледам на новия ми лаптоп HP mini “Безпроблемно раждане – контракции, дишане и обезболяване” на видео. Препоръчвам ти да го гледаш на твоя НP mini. И утре да не забравиш да дойдеш на венчавката ми в църквата. Ще бъде голямо шоу, ако трябва, от там направо да бягам за родилния дом.
Михаил все се шегува с мен, че ще взема да кажа в църквата: „Н.н.н.е мога и да родя”.

More Fashion