Следва

Double trouble: Колeден пуловер с куче

Подарък за Теб и за Него в празничната нощ

Искаш ли да го изненадаш за Коледа? Искаш ли да ми подариш не един, а много красиви моменти!...

All fashion преди 13 години

Искаш ли да го изненадаш за Коледа? Искаш ли да му подариш не един, а много красиви моменти!

Инвестирай парите за коледния подарък не в неговия, а в твоя гардероб. По-скоро в най-интимната му част. Бельото, което може и да не поиска да свали.

Създадено с любов към детайла, изработено от меки материи с копринен блясък или от класическа дантела в съчетание с нежен тюл, допълнено с елегантни драперии или малки бижута като аксесоари, бельото от празничната колекция на Triumph ще накара всяка жена да се почувства като богиня.

Моделите са в традиционните за празника цветове – черно и червено, а разнообразието при кройките дава възможност за избор без ограничения. Боди с интегриран дантелен орнамент, прелъстителен корсет и колан с жартиери, ефирна нощница или класически комплект – изненадите сякаш са най-хубави накрая, след като свалиш роклята!

Знаеш, че за да си съвършена в празничната нощ, трябва да се чувстваш удобно и изящно в кожата си – препоръчваме ти стринг - боди Shape Sensation – освен че изглежда много секси, то е изработено по специална технология с комбинация от материи, които правят силуета по-строен, прибирайки корема и талията. Пер-фект-но!

И за да е още по-хубаво, през сега Triumph поднася своеобразен подарък на своите почитатели – 10% отстъпка от цените на всички артикули.

Ето затова обичаме Коледа!
 

More All fashion