Следва

Запознай се с малките от днес по кината

Ал Бано разказва за „Пътят към щастието” пред камерата на „НепознатиТЕ"

Ал Бано е най-продаваният италиански изпълнител от 80-те години до момента заедно с Ерос Рамацоти. След...

Events преди 13 години

Ал Бано е най-продаваният италиански изпълнител от 80-те години до момента заедно с Ерос Рамацоти. След изчезването на голямата му дъщеря и драматичната раздяла със съпругата му Ромина, той отново се върна на музикалната сцена и обикаля света с новата си концертна програма. Освен с музика през последните години Ал Бано се занимава с туризъм и производство на вино.

Филмът „Пътят към щастието” разказва историята на един необикновен и изпълнен с обрати живот, познал успеха, но и болката. Животът му прилича на приказка, която ще бъде разказана лично на Георги Тошев, пред камерата на Калоян Божилов и под режисурата на Ема Константинова.

Скромното момче от южна Италия завладява световната музикална сцена, среща голямата любов -Ал Бано и Ромина Пауър се превръщат в звездната двойка на популярната музика. Тяхната приказка изглежда , че няма край – турнета по целия свят, най-продаваните италиански изпълнители на 80-те години, 4 деца, живот, пълен с емоции и красиви моменти.

Но и тази приказка, както и всяка друга свършва. Голямата дъщеря изчезва безследно. Кариерата е изправена пред изпитание, личният живот също. След 26 години съвместен живот и работа, семейство Каризи се разпада. Медиите са безпощадни, а мъката непосилна. Ал Бано трябва да поеме сам по нов път. Да продължи напред в търсене на щастието.

Ал Бано за първи път след трагедията допуска толкова близко филмов екип. Кани го в имението си в Южна Италия, за да разкаже за болката, но и за любовта. Резултатът от тази среща е филмът „Пътят към щастието”, който зрителите на bTV могат да видят тази неделя, 26 декември, точно в 12:00 часа.

„НепознатиТе” тази неделя точно в 12.00 часа по bTV.
 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.