Следва

За да са здрави и подхранени. MAXI балсам се грижи за твоите блестящи нокти

Как да бъдеш съвършена на празниците. Невероятните идеи на Студио 723

Съвсем малко остана. Още само ден-два и ще хукнеш по най-запомнящите се партита за годината...

Celebrity beauty преди 13 години

Съвсем малко остана. Още само ден-два и ще хукнеш по най-запомнящите се партита за годината.

Или пък на коктейл, или там, където се чувстваш най-добре и сред любимите си хора, за да отпразнувате първо Коледа, а после да посрещнете заедно и новата година с фина чаша шампанско в ръка.

Знаем, че държиш да изглеждаш перфектно и подготвяш своя аутфит от няколко седмици насам, сигурни сме в това.

И за да блести визията ти освен с красива рокля и обувки, топ коафьорите от Студио 723, начело със стилиста Деси Колева, сътвориха няколко предложения за красивите ти коси, които ще изглеждат зашеметяващо в новогодишната нощ.



Можеш да избереш измежду пет визии, които биха паснали на всеки тип жена и почти на всичко, което се върти в главата ти в последните дни. Като обща идея избрахме вълните, които са топ тенденция, а и честно да си признаем са нежни, понякога небрежни и съвсем празнични.

Въпреки всичко, прическата ти трябва да предизвиква усмивки, най-вече твоята, да е впечатляваща, но и същевременно някак уютна и абсолютно твоя.



Първите две визии са едновременно строго стилни и небрежно пухкави и вълнообразни. Биха паснали на всяка семпла черна рокля и на онзи червен шал, който чака от месеци звездния си момент.

Косата е прибрана на спокойни вълнообразни къдрици, като можеш да акцентираш върху обема и позицията на кока или върху бретона. Изборът е твой.

Третото предложение от Студио 723 е кокетно и леко, позволява ти да експериментираш с грима и можеш да се довериш на по-силно червило, ако имаш светла кожа. Бретонът е сплетен асиметрично и се преплита в меките свободно падащи вълни на косата.



Ако държиш да провокираш и експериментираш, то следващите два варианта са точно в твоята цел.

Експериментирай с голям овален кок, който е цяло произведение на изкуството или заложи на много обемни вълни, оформени на кок с интересна пухкава структура.



Каквото и да избереш или от каквото и да се вдъхновиш, ние ти пожелаваме на първо място да се забавляваш, а колкото до външния ти вид…знаем, че винаги си перфектна.

Е, може би и с малко помощ и вдъхновение от нас.

Пожелаваме ти топли и красиви празнични настроения, а в Студио 723 можеш да се отбиеш на ул. „Гогол” 21 или да запазиш час на телефон 02/ 943 9 723.


More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя