Следва

Перфектен празничен маникюр с Micro Cell 2000

За да са здрави и подхранени. MAXI балсам се грижи за твоите блестящи нокти

На прага на зимата, студeното време оказва пагубно влияние върху добрия вид на нашите нокти. Благодарение на...

Nails преди 13 години

На прага на зимата, студeното време оказва пагубно влияние върху добрия вид на нашите нокти. Благодарение на ниските температури и силния вятър те се изсушават и губят здравината си. В резултат на което започва и неприятното цепене, разслояване и чупене на нокътната плочка.

Голяма част от нас се сблъскват с подобни проблеми пролет и късна есен, а друга част – в обусловени от хормонални изменения периоди.

Специалистите от любимата ни българска марка дерматологична козметика - Биотрейд са помислили как да ни помогнат.

Във всяка добра аптека можеш да се сдобиеш с великолепния балсам за заздравяване на нокти, богат на витамин А, Е и ланолин - MAXI.



Добре изчислена и изпитана, оптималната формула на продукта регулира и поддържа хидратацията на ноктите и кожичките, като по този начин ги предпазва от нацепвания, разслоявания и лесна чупливост, в много от случаите дължащи се на изсушаване.

Витамин Е стимулира здравословния растеж на ноктите и ги подхранва, ланолинът хидратира интензивно нокътната плочка, а витамин А активизира клетъчния метаболизъм и подхранва в дълбочина. Така ноктите са здрави, бляскави и силни!

Балсамът за заздравяване на нокти MAXI се използва ежедневно, като се втрива и масажира старателно в основата на нокътя, кожичката около него и до първата става на пръста. Това е областта на формиране на новия нокът и затова с редовната употреба на MAXI се подпомага естествения баланс и здравина на ноктите.

Опаковката е симпатична, цената – разкошна, а ефектът – поразителен. Опитай, моментът е повече от подходящ. Подарете си приказно красиви нокти и частичка глезене на самата себе си точно в навечерието на празника.

More Nails