Следва

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! Два страхотни подаръка от Puma

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

 Не е изненада, че собственичката на всяка популярна дамска чанта, включителна над 100 Birkin...

All fashion преди 13 години

Дебютната колекция на Victoria Beckham

Не е изненада, че собственичката на всяка популярна дамска чанта, включителнo над 100 Birkin, Виктория Бекъм, се пробва в дизайна на чанти. Дебютната колекция на Victoria Beckham, създадена в колаборация заедно с дизайнера на аксесоари Katie Hillier, включва 6 модела на цени вариращи между $1 800 и $ 13 950. Темата на колекцията също не е неочаквана - 24 часа от живота на Виктория. 

Колекцията трябва да се появи на пазара на пазара тази седмица в Bergdorf Goodman, Neiman Marcus Los Angeles и net-a-porter.com. Два модела от нея бяха включени в селекцията на net-a-porter.com за Великобритания - една от кожа и набук с презрамка и чанта от крокодилска кожа с метална верижка (струват около $13 800). И двете се разпродадоха в онлайн магазина за час. 

Тайлър Момсен губи позиции




Въпреки че актрисата и певица Тайлър Момсен наскоро се снима в последната кампания на аромата на John Galliano, кариерата й никак не върви добре. 

След като подписа с IMG през 2008, наскоро стана ясно, че тя вече не е част от агенцията. Очертава се да не я видим скоро и в сериала Gossip Girl, с който всъщност тя проби.

Не ни харесва поведението, което демонстрира младата тийнейджърка, затова тези новини ни зарадваха. 

Моделът Али Крeндъл няма да се снима за Revolve, докато не достигне здравословно тегло




След като моделът Али Крендъл се снима за сайта на Revolve и теглото й стана по-коментирано от дрехите на BCBG Max Azria, който демонстрира, от компанията отказаха да продължат договора си с нея, докато не достигне здравословни размери. От Revolve заявиха, че работят както с модела, така и с агента й, за да и помогнат да реши проблема си.

Харесваме, че най-накрая започват да се взимат адекватни мерки, за да се реши един масов проблем за модната индустрия.

Завръщането на Каролина Куркова



След като се появи на голям брой от ревютата пролет-лято 2011, Каролина Куркова сега се радва и на завиден брой плолетни рекламни кампании. Започваме с Max Mara, за които я снима Марио Сорети, а съвсем скоро се очакват и изображенията от кампаниите за Bottega Veneta и Jean Paul Gaultier.

Големите онлайн разпродажби




Големите онлайн разпродайби започнаха. Вече можеш да се сдобиеш с чифт мечтани Jimmy Choo на половин цена или да обновиш шкафчето си с луксозно бельо от Net-a-porter. С прекрасни оферти ни радват и от ASOS, Luisaviaroma и Yoox.

Хайде, на пазар!

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.