Следва

La Dolce Vita! Твоят финал на историята

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! Два страхотни подаръка от Puma

Първата е за дамата. Ice Weekender bag побира всичко необходимо за вилата, ски уикенда или командировката...

Shopping преди 13 години

По случай 4-тия ни рожден ден 40 луксозни марки осигуриха 40 страхотни подаръка за читателите ни.

За да получиш един от тях, трябва само да ни изпратиш пожелание от сърце на [email protected] до 30.12.2010, а на 4.01.2011 ще изберем 40 наградени с жребий.

Следващите два месеца, всеки ден в каре Подарък на деня ще изваждаме от сандъка с подаръци по един от тези 40, които то съвсем реално можеш да получиш от нас по случай рождения ни ден.

Освен това още 40 скъпи приятели и емблематични лица, които са присъствали на нашите страници, са ни подготвили по едно пожелания, което ще споделяме с теб, за да е по-сладка тортата.

Е, разбира се, ще продължаваме да бъдем бисквитката към кафето ти, глътката мляко в чая и лъжичката мед, която подслажда живота ти!Защото поредният страхотен подарък е осигурен специално за рождения ни ден от Puma.

Два страхотни подаръка сме подготвили за двама от вас, които са ни изпратили символичната си картичка на адрес [email protected].

Първата е за дамата. Ice Weekender bag побира всичко необходимо за вилата, ски уикенда или командировката, защото освен цялата ти козметика и поне три чифта джинси, спокойно можеш да вмъкнеш и съдържанието на дамската ти чанта.

Удобна е, не заема място в колата, чантата Puma e незаменимият аксесоар за твоята съботно-неделна почивка.А за него избрахме един страхотен спортен вариант на Puma, който по обем по нищо не отстъпва на уикенд чантата, но е идеална за града в лежерните неделни разходки.
 


Виж още от списъка с подаръци>>
 

More Shopping