Следва

Перфектната Снежанка! Как си я представят те, мъжете

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

В стопанисването си на коледния брой на френския Vogue Том Форд вербува и малки момиченца да се правят на големи каки...

All fashion преди 13 години

Жизел за Balenciaga

След като топмоделът Жизел Бюндхен закри шоуто пролет-лято 2011 на Balenciaga през септември, плъзнаха слухове, че тя ще бъде лицето на пролетната им кампания. И те се оказаха верни. Вече се появиха първите изображения на Жизел от кампанията в компанията на модела Yuri Pleskun.

Кампанията е снимана от Стивън Майзъл и би трябвало да провокира пънк кралицата, скрита в Жизел. Въпреки това, виждаме по-скоро сухото и отчаяно изражение на модела.

Малки момиченца в дизайнерски дрешки за френския Vogue



В стопанисването си на коледния брой на френския Vogue Том Форд вербува и малки момиченца да се правят на големи каки. Не че 14-15-годишните модели от обичайните фотосесии могат да се нарекат жени, но 6-годишните дечица виждаме с тежък грим, високи токчета, високи цепки и дълбоки деколтета, седнали в предизвикателни пози, което като че ли ни показва само едно - за колко недосегаеми се имат Том и Карин.

И още Том Форд



След като дамската колекция на Tom Ford успя да се добере до всяко възможно списание, сега дойде редът и на сп. V. Вече я видяхме по страниците и кориците на почти всеки Vogue и сега от V се опитват да и придадат ново звучене, канейки Джулия Ройтфелд за модел, като освен това тя сама си прави снимките за невпечатляващата фотосесия. Това в комбинация със сухо интервю с банални въпроси на Джулия към дизайнера.

Хайде, стига толкова Том! Нека си поемем въздух.

Карл Лагерфелд за Volkswagen


 
Да, Карл Лагерфелд се появява в реклама на Volkswagen Style - специален стилен пакет за Volkswagen Golf и Polo, който включва джанти от лека сплав, фарове за мъгла и специални стъкла. В клипа Кайзерът е фотограф, който обяснява как стилните автомобили биха отивали на всеки европейски град, особено на Париж, където ще ги обикнат. Тогава се появява Баптист, който му подшушва, че колите се предлагат само в Германия. Въпреки това, Карл възмутено натъртва на мнението си, че Volkswagen Style принадлежи на Париж.

Дънки vs Джегингс



Нелепото видео по-горе обяснява, защо т. нар джегингс (клин с принт наподобяващ деним) са за предпочитане пред класическите джинси. Според него, те прибират повече "излишните" извивки по тялото, стоят по-секси, по-евтини са, лесно се обуват, нямат цип и освен това приличат на джинси. Факт е обаче, че въпреки тези им "качества", джегингс обикновено са в грозни разцветки и изглеждат евтино.

Те набраха популярност последните няколко години, като ги виждаме почти всеки сезон в колекциите на масовите марки. Все пак, ние сме на страната на класическите дънки и на добрия плътен клин, но кръстоската им не ни е по вкуса.
 

More All fashion