Следва

Виктория Бекъм перфектна в кожен клин и висок ток след 11-часов полет

Новите лица на модата - Тали Ленъкс

Да, може би фамилията й наистина ти се струва позната. 17-годишната Тали Ленъкс е дъщеря на шотландската ...

All fashion преди 13 години

Да, може би фамилията й наистина ти се струва позната. 17-годишната Тали Ленъкс е дъщеря на шотландската певица и вокал на осемдесетарския Юритмикс Ани Ленъкс, така че нейният уклон към бунта и различната мода по презумпция е оправдан, защото е генетически заложен.



Винаги най-висока в класа, Тали е забелязана още в ранните си ученически години от хиените в модата.

Макар и толкова млада, Ленъкс вече направи своя дебют на подиума в пролетните колекции за 2011 в ревютата на Acne, Jonathan Saunders, Christopher Kane, Prada, Roberto Cavalli, Missoni, Miu Miu, а след това стана част от лицата в празничната кампания на Topshop.



Да не говорим, че най-могъщата марка в родината й, Burberry, също я нае за лице на рекламната им кампания.

Sweet dreams are made of ... пее Ани Ленъкс, а ние сме сигурни в успеха на щерката, първо, защото е наследила характера да се отличава от другите по стил и поведения и второ, защото хамелеонската й визия е способна да се преобрази във всяка дизайнерска интерпретация.



Плътните устни, лице, което се цупи по най-готиния и секси начин, силно изразените вежди – истинска находка на модните агенти.

И все пак, ако не беше се захванала сериозно с мода, Тали щеше да учи Английска литература и култура, или поне такава е била мечтата й преди да се появи на подиума. Но младата Ленъкс не престава да чете, да пише от време на време разни неща и да рисува, за да развива интелекта си.
 

More All fashion