Следва

Б като Библия - Б като Блог

Сензацията Victoria Beckham

Ето я и нея. Чантата, която шокира дори създателката си Виктория Бекъм, заради това, че й трябваше само час, за...

All fashion преди 13 години

Ето я и нея!

Чантата, която шокира дори създателката си Виктория Бекъм, заради това, че й трябваше само час, за да бъде разпродадена в онлайн бутика Net-a-porter при пускането й точно по време на коледния шопинг.

Двуцветният разкош струва 2,050 евро, направена e от набук и лъскава кравешка кожа, носи духа и стила на създателя си си и е част от първата колекция дамски чанти на скорошната дизайнерка.

Сред моделите на г-жа Бекъм вече има и достойни съперници на чантата Birkin не само по цена, но и по масовата истерия около това да я притежаваш.

В момента в net-a-porter можеш да намериш само една от двете, които са пуснати там – минималистичната красота от крокодилска кожа за сумата от 10,850 Евро.


Три от стоте модела Birkin на Hermes, с които гардеробът на Виктория се гордее, е много вероятно да бъдат засенчени от нейните собствени

Още шест на брой модела, според tmagazine, са пуснати в продажба от сега, но както по-рано съобщихме, официално колекцията аксесоари на Виктория Бекъм ще излезе през февруари.



Много сме любопитни с какво ще ни изненада още госпожата, току-виж се е превърнала в истинска бомба на модната сцена през новата 2011-та.

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.