Следва

Повече от 40 луксозни подаръка раздаде ViewSofia по случай четвъртия си рождения ден

Кафе и Donut от сърце!

Станахме на 4. Четири пъти Ура! Ура! Ура! Ура! Вече сме големи, мислим, говорим, четем, пишем и...

All About Life преди 13 години

4.01.2011 Станахме на 4. Четири пъти Ура! Ура! Ура! Ура! Вече сме големи, мислим, говорим, четем, пишем и раздаваме подаръци – приятен навик, от който не можем да се отървем. Това правим всеки ден, но не всеки ден имаме рожден ден.



За да превърнем този ден от обикновен в наистина специален, те каним на домашното ни парти. Ела в редакцията ни в четвъртък на ул. Иван Вазов 42, за да ни поздравиш, за да се запознаем и да празнуваме заедно. Тогава ще раздаваме целувки, прегръдки и колкото искаш положителна мисли, а към тях и енергийно кафе със сладък донат от Dunkin Donuts.

Донат и кафе сме подготвили и за най-активните ни и любими коментиращи. Те ще получат от нас сладък имейл с още по-сладки идеи как да им направим живота по-сладък.

Талоните ще можеш да си вземеш само лично от нас в четвъртък, 6 януари, от сутринта до 18.00 часа, а от подаръка пък можеш да се възползваш до 15 януари!

Чакаме те, за да ни поздравиш и да почерпим!
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 2 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.