Следва

Как да да носим Коледния пуловер в следпразничните дни

Оливия Палермо и Йоаханес в горещи плажни игри

Страхотната Оливия Палермо, на която всичко й стои завидно добре, виждаме в малко по-различна светлина от...

Fashion преди 13 години

Тя е на топа на всяко модно събитие, сочена е за пример за съвременна икона на стила, което се вижда и без дрехи на тези снимки тук. 

Сладката Оливия Палермо е хваната на романтична почивка с нейния любим - немският модел Йоахенс Хюбл, на милионерския остров Сейнт Бартс и абсолютно неблагородно им завиждаме, заради възможността да пекат дупета някъде далеч, докато половината земно кълбо е усилило парното на 6.

Харесваме и малката слаба фигура на Палермо в този двуцветния бански в лилаво и червено, с небрежно завързано горнище, както и Йоаханес в неговите неустоими шорти в тюркоазено.









24-годишната фешънистка винаги е интересна заради скъпия си гардероб, в който има най-вече pret-a-porter дизайнерски неща. 

Разбира се това е защото Оливия е богатото момиче на татко – строителен предприемач, и артистичното цвете на мама, която пък е интериорен дизайнер – печеливша комбинация, осигуряваща й сладкия живот между Манхатън и Кънектикът.

Ние я харесваме такава и често я ползваме за вдъхновение. За лятото например вземаме непременно този готин лилаво-червен бански. 
 

More Fashion