Следва

Бионсе е блондинка в новата реклама на L'Oreal

Започни на чисто! Нова година, нови козметични навици

Поразровихме се из тенденциите за новата 2011 г. и решихмен да ти дадем няколко съвета, с които да изглеждаш...

Celebrity beauty преди 13 години

Поразровихме се из тенденциите за новата 2011 г. и решихмен да ти дадем няколко съвета, с които да изглеждаш неотразима, бляскава и заредена макар и след тежките нощи от изминалия месец.

Ето ти някои практични решения, с които ти препоръчваме да се заемеш още сега, за да започнеш годината на чисто - буквално!

Пренареди козметичния несесер!

Съветваме те да прочистваш несесера, в който държиш всичко необходимо за перфектен макиаж, поне два пъти в годината.

За боклука трябва да бъде отделено всичко, което мирише странно и изглежда странно – променило е цвета или формата си.

Добре знаеш, че често някои проблеми, с които се сблъскват жените – например очни инфекции, като конюнктивит, са породени от козметика с с изтекъл срок на годност, така че не подценявай факта.

Допълни липсите с нещо за пролетно-летния сезон.


Червило на M.A.C Rose Romance, червило Chanel Rouge Allure Desirable

Например с ярко розово червило или гланц за устни, за очите – препоръчваме да намериш сенки във виолетовата гама, в мека перлена тоналност, които стоят неотразимо на всякакъв цвят очи.



Pure Color EyeShadow на Estee Lauder, Dior 5-Color Eyeshadow


Подмени всички четки, тампончета за грим, както и пудрата! Подсигури се с най-основните неща за твоя несесер – перфектен фон-дьо-тен, който да приляга на кожата ти, и трио сенки за очи – основен цвят, междинен, който да обгръща клепача, и по-тъмен, за да очертаеш окото.

Използвай крем със слънцезащитен фактор всеки ден!


Clinique Youth Surge SPF 15 Age Decelerating Moisturizer, Lancome Renergie SPF 15

Може и да ти е писнало да ти го повтарят, но трябва! Основната причина за стареенето на кожата, за появата на бръчки и пигментни петна е именно непрекъснатото излагане на кожата на вредните ултравиолетови лъчи, без употребата на продукт с фактор най-малко 15.

Дерматолозите са категорични, че всеки ден трябва да се използва количество в размер на една кафена лъжичка от продукт с предпазващо действие за лице и шия. Вземи мерки навреме, за да не се налагат болезнени козметични интервенции след години.

Опитай серум!


Серум Loreal Dermo Genesis, серум Clinique Repairwear laser focus, Double Serum Generation 6 oт Clarins Paris

Ако използваш серум с лека формула преди да нанесеш овлажняващ продукт на лицето си, гарантираме освежена и слънчева кожа.

Тези продукти са идеални за зимните месеци, когато кожата е суха и изтощена. За сияен ефект дерматолозите често препоръчват серум с антиоксиданти, който се нанася сутрин.

Изборът на подходяща марка продукт оставяме на теб, според типа на кожата ти – смесена, мазна или суха.

Опитай нещо ново с цвета на косата си!



Най-горещата нова тенденция в цветовете е т.нар. Ombre – това е техника,с която се постига цвят, който е по-тъмен в корените на косата, а краищата се оставят по-светли.

Това придава естествен, секси вид. Модерната и подмладяваща тенденция вече опитаха модни диктаторки като Сара Джесика Паркър и Алекса Чънг.

Заложи на перфектна усмивка!




Не е нужно да пръскаш пари за скъпи избелващи процедури. Просто почиствай зъбките си с конец ежедневно и отделяй най-малко две минути за миенето им. Освен това не забравяй, че цигарите са враг номер 1 на красивите зъби! А и пушенето вече не е модерно!

Опитай да спиш повече!



Знаем, че забързаното ежедневие не ти позволява кой знае каква почивка. Но най-важно е да отделяш поне осем часа за добър сън.

Проведено в Швеция изследване показва, че хора, страдащи от липса на сън, са възприемани от околните като по-малко привлекателни и изглежда по-малко здрави, в сравнение с тези, които си набавят нужната доза отмора.

Обем в косите!



Епохата на брилянтно гладките изправени коси отмина. На дневен ред е обемната, падаща на вълни по раменете коса, която изглежда здрава и блестяща.

За постигане на невероятен обем най-необходима е пяна с добра фиксация и сешоар, който да влее живот в прическата ти.

Внимавай обаче да не станеш жертва на тази тенденция и да заприличаш на клонингите на поп-фолк звезди, които са превзели улиците!
 

More from View Sofia

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя