Следва

Пожълтели страници и стари дантели

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

С новината, че прекрасната Карин Ройтфелд напусна френския Vogue ще запомним края на миналата година...

All fashion преди 13 години

Емануел Алт е новият главен редактор на френския Vogue

С новината, че прекрасната Карин Ройтфелд напусна френския Vogue ще запомним края на миналата година. Началото на 2011 е увенчано обаче със също толкова важно събитие. На нейно място на трона на модната слава се кача дясната й ръка в модната библия Емануел Алт.

От Conde Nast обявиха, че дългогодишният моден редактор, колаборатор и дясна ръка на Карин ще встъпи в длъжност от началото на февруари.

Емануел оглавяваше всеки списък с предположения по света през последния месец. Дано оправдае доверието, което не само Conde Nast, но и цялото модно общество й гласуват.

Intel Visual Life - The Sartorialist



Малкият документален филм за фотографа на улична мода Скот Шуман ти позволява за седем минути да се отделиш от стола в офиса и да се пренесеш в неговия свят - да повозиш до него в таксито, да повървите заедно по улицата, да посетите бръснарницата и някое кафене, след което да се разходите покрай строежи и детски площадки. Накрая да публикувате снимките в блога му The Sartorialist, модерирате коментарите и през цялото време той ти разказва за себе си, за ежедневието си, за детството си,  за Интернет, за фотографията и за останалите неща от живота. 

Лиши се от следващата си цигара и подари времето си на Скот. Хубаво е!

Марк Джейкъбс и Робърт Дъфи ще подновят договорите си с Louis Vuitton


 
Марк Джейкъбс и дясната му ръка Робърт Дъфи нямат никакво намерение да напускат Louis Vuitton. Двамата все още са в етапа на преговори за подновяването на договорите си, но по всичко личи, че те ще останат дизайнери на марката, това обяви Дъфи миналата седмица. Ние пък нямаме търпение да видим какво са ни подготвили за есен/зима 2011.

Tumblr изпраща над 20 блогъри на модната седмица в Ню Йорк



Платформата за изображения Tumblr обяви, че изпраща над 20 модни блогъри на модната седмица в Ню Йорк. What I Wore; Peace, Love, Chanel; SaraZucker.com и други ще получат самолетни билети и достъп до ревюта и всякакви модни партита по време на престоя си. Единственото, което Tumblr иска в замяна, е пълен фотодневник на всеки от тях, който ще бъде публикуван на Tumblr.com/nyfw.

Ангелите на Victoria's Secret на корицата на GQ през февруари



На Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson, Lily Aldridge и Erin Heatherton - всички са ангели на Виктория - принадлежат изваяните тела, които ще можеш да видиш на корицата на британското издание на сп. GQ през февруари, който е посветен именно на тях. Ако смяташ, че шоуто на Victoria's Secret е било изпитание за сетивата, тогава подготви се сериозно за този брой, който обещава да бъде повече от секси.


 

More All fashion