Следва

Следващата колаборация на H&M ще бъде с... моден блогър

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Австралийското издание на Vogue показва тенденциите и най-емблематичните модели за пролетно-летния сезон...

All fashion преди 13 години

New Season Hit List от Vogue Австралия

Австралийското издание на Vogue показва тенденциите и най-емблематичните модели за пролетно-летния сезон по изключително интересен начин.

Седем иначе красиви, но прекалено слаби момичета са снимани в абсурдни пози и в един от най-ужасните редакторски избори, представящи сезона.

Желанието ни да харесаме поне един от всичките тридесет кадъра, съставяващи пълната сесия, така и не се увенча с успех.

Window World by Karl Lagerfeld



Снощи бе публикуван в официалния сайт на Chanel поредният кратък филм на Лагерфелд.

Карл за пореден път не показа кой знае каква креативност и мисъл в късометражното си творчество. Двуминутната лента не изпъква нито с интересен сюжет, нито с режисьорско майсторство, макар и основната й цел да е продажбата на дрехи.

Това видео отново ни накара да се замислим дали е нужно да се прави нещо, само заради самата идея то да се направи, без значение от крайния резултат.

А когато нещо толкова ненужно е под закрилата на модна къща от ранга на Chanel, коментарите са задължителни.

Цялото видео можеш да видиш тук >>

Кампанията на Celine за пролет-лято 2011



Получава се интересен парадокс, когато нещо толкова гениално и красиво в простотата на формата си, като дрехите на Фиби Файло за Celine, бъде показано по толкова ужасен начин.

Първите две кампании за къщата, под ръководството на Фиби бяха приемливо нестандартни, но тази е наистина стресова. А като се подсетим, че момичето от снимката е прекрасната Дариa, ни става още по-тъжно.

Красиви дрехи, красив модел – грешно представяне, определено. Все пак идеалната цел на тези кадри е да те накарат да купиш и харесаш дрехата.

Hanneli Mustaparta за Elle Норвегия, януари 2011



Не, наистина не можахте да повярвате, нали? Това е очарователната Ханели с още по-очарователния си блог, но този път е на корица, за която да се каже, че не изглежда добре ще е малко.

Ханели е красива, със светла кожа и най-вече младоста й е предимство, три фактора, които тази корица те кара да преосмислиш. Но сме сигурни, че проблемът не е в нас, а в корицата и в тоновете photoshop, послужили за ретуширането й.

Блейк Лайвли не продава списания, колкото и корици да си заслужи



По последни статистически данни, любимката на Ана Уинтър, а и наша, Блейк Лайвли, която за две години си заслужи две корици на американския Vogue и една на притурката на списанието за най-добре облечените жени на 2010-а, не е успяла да накара хората да похарчат парите си, за да си купят Vogue.

Юнската й корица за Vogue (вляво) е на трето място в класацията за най-неуспешно продадени броеве, а тази за Esquire (вдясно) е най-непродаваната корица на списанието за цялата година. Жалко, наистина. 
 

More All fashion