Следва

Стилът на… Емануел Алт. Новата първа дама на френската мода

COS или още един лейбъл, роден от скандинавския дух

COS e предназначена за мъже и жени, които искат висша мода с добро качество и достъпна цена и наистина са се посветили да го постигат...

All fashion преди 13 години

Какво знаеш за COS? Може би си срещал името им в Интернет, посещавал си един от 35-те им магазина в Белгия, Дания, Англия, Германия, Холандия, Франция, Испания, Ирландия или някой в Азия и знаеш, че COS е високият клас линия на H&M.

COS e предназначена за мъже и жени, които искат висша мода с добро качество и достъпна цена и наистина са се посветили да го постигат.

Всичко започва с перфектни условия за работа, които осигуряват на служителите си, минава през фини и качествени естествени материи и завършва с изящни и изчистени линии на дрехите им.

COS
преоткрива класиката и предлага основите на гардероба и вечен дизайн, който да надживее сезона си.



Традиционните методи заедно с новаторски техники и съвременен тъкани имат за с цел да създадат стилни артикули за модерния гардероб. Стилът на COS напомня на ACNE, Celine, Chloe и Calvin Klein, но цените им са в доста по приятни цифри (като например пелерината горе е на цена 150 евро).



Жените ще намерят подобрен блейзър, изчистени панталони по крака, поли тип молив и да вдъхновяващата бяла риза, докато за мъжете предлагат деним, ризи и плетива.



Аксесоарите включват обувки, колани и бижута, както и набор от различни вещи, като например, книги, CD и списания.



Първият магазин на лейбъла се ражда през март 2007 на Regent Street в Лондон. А през лятото на 2011 те най-накрая намират мястото си в Стокхолм. В сърцето на града на Biblioteksgatan предстои отварянето на най-новият магазин на COS за дамски, мъжки и детски стоки.
 

More All fashion