Следва

Стилът на… Емануел Алт. Новата първа дама на френската мода

COS или още един лейбъл, роден от скандинавския дух

COS e предназначена за мъже и жени, които искат висша мода с добро качество и достъпна цена и наистина са се посветили да го постигат...

All fashion преди 13 години

Какво знаеш за COS? Може би си срещал името им в Интернет, посещавал си един от 35-те им магазина в Белгия, Дания, Англия, Германия, Холандия, Франция, Испания, Ирландия или някой в Азия и знаеш, че COS е високият клас линия на H&M.

COS e предназначена за мъже и жени, които искат висша мода с добро качество и достъпна цена и наистина са се посветили да го постигат.

Всичко започва с перфектни условия за работа, които осигуряват на служителите си, минава през фини и качествени естествени материи и завършва с изящни и изчистени линии на дрехите им.

COS
преоткрива класиката и предлага основите на гардероба и вечен дизайн, който да надживее сезона си.



Традиционните методи заедно с новаторски техники и съвременен тъкани имат за с цел да създадат стилни артикули за модерния гардероб. Стилът на COS напомня на ACNE, Celine, Chloe и Calvin Klein, но цените им са в доста по приятни цифри (като например пелерината горе е на цена 150 евро).



Жените ще намерят подобрен блейзър, изчистени панталони по крака, поли тип молив и да вдъхновяващата бяла риза, докато за мъжете предлагат деним, ризи и плетива.



Аксесоарите включват обувки, колани и бижута, както и набор от различни вещи, като например, книги, CD и списания.



Първият магазин на лейбъла се ражда през март 2007 на Regent Street в Лондон. А през лятото на 2011 те най-накрая намират мястото си в Стокхолм. В сърцето на града на Biblioteksgatan предстои отварянето на най-новият магазин на COS за дамски, мъжки и детски стоки.
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.