Следва

Бански Пантера по плажовете на топлите страни. Риана или Даян Крюгер - на коя й стои по-добре?!

Новите лица на модата - Паулине от Белгия

Красавицата с белгийска кръв обича да чете и да готви, а най-много да си похапва белгийски шоколад. Имаме нещо...

All fashion преди 13 години

Красавицата с белгийска кръв обича да чете и да готви, а най-много да си похапва белгийски шоколад. Имаме нещо с общо с нея, това е сигурно, особено след като установихме поразителната й прилика с една от нашите редакторки!

19-годишната Паулине Ван дер Круйсе (Paulinе van der Cruysse) е открита за модата от неин сънародник - белгийският моден редактор Том Ван Дорп през 2008. Като в романтичен филм, Дорп забелязва за първи път Паулине в книжарница в родния й град, докато ученолюбивата млада дама си избира книги между рафтовете.

Така бързо-бързо девойката става част от редиците на известна нюйоркска агенция за модели Marilyn Agency, а малко преди това е била модел на МА Elite Париж.

Съвсем скоро след като заминава за Ню Йорк се появява в сесии в китайския, немския и руския Vogue, а дебютът й на подиума е през есента на 2010-та, когато представя пролетните колекции за 2011-та на Marc Jacobs, Prada, Givenchy, Dries Van Noten.



Тогава Паулине привлича вниманието на много големи модни редакции Iи дизайнери, които я определят като истинско откритие в индустрията и я короноват като новия топ модел.

В интервю за сп. Ню Йорк Паулинe казва, че любимите й сесии с нейно участие са тези за китайския Vogue - прощъпулникът й в голямата институция, наречена Vogue. Харесва й да е модел, защото в тази професия всеки ден е различен, но пък е много несигурна в бъдеще, защото никога не знаеш кога и дали изобщо ще те наемат.



Смуглата белгийка с характерния нос, сладките устни и плътните рошави вежди, заради които повечето модни редактори я обожават, впечатлява с професионализъм и интелект, което е силен коз в тази несигурна професия.



Желаем й успех и бихме се радвали да я виждаме по-често в рекламни кампании, задължително на няколко корци и поне в едно видео през новата 2011-та.
 

More All fashion