Следва

Betty Barclay - Just arrived

Напълно задължителен елемент

Няма какво повече да отлагаш, крайно време е да го набавиш. Петият елемент? Не. 10-те прекрасни нови неща, които ще освежат гардероба, който...

Beauty преди 16 години

Няма какво повече да отлагаш, крайно време е да го набавиш.
Петият елемент? Не.

10-те прекрасни нови неща, които ще освежат гардероба, който миналата година ти изглеждаше съвсем адекватен, но с изнизването на лятото разбираш, че това въобще не е така.

Не са необходими много усилия, просто съобрази кое е важното като акцент, оттам нататък комбинациите ще се подскажат сами.

За да имаш време да разгледаш какво предлагат родните бутици, в поредни седмици ще ти представим по три от 10-те неща, с които задължително трябва да подновиш гардероба си.

Ако вече си се сдобила с първите три задължителни, а именно груби боти, лачена чанта и лилав елемент<@SITE_URLa>, ето следващите:  



<@SITE_URLtd>

 
Рокля Battibaleno 139 лв<@SITE_URLstrong><@SITE_URLp> <@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> <@SITE_URLp>

4. Тясна, семпла, фина рокля<@SITE_URLstrong> (поне една), плътно прилягаща по тялото, дължината – до средата на коляното, може и с малък колан<@SITE_URLa> високо над талията. Става за офиса, партито, гаджето и дори за кучето (разходи го с нея и ще видиш).




 <@SITE_URLtd>  

Портмоне Max Mara, 270 лв
<@SITE_URLstrong><@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>
5. Капси – или по-точно нещо с капси<@SITE_URLa><@SITE_URLstrong>. Без да си изпечен моторист, отдай дължимото на капсите през този сезон – те просто са навсякъде – от роклите до вечерните чантички.




 <@SITE_URLtd>  
Pollini, 649 лв<@SITE_URLstrong><@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>
6. Кобалтово синьо<@SITE_URLstrong> – изключително рядък като използваемост цвят, но напълно реабилитиран от дизайнерите този сезон. Най-хубаво е да е на роклята, но става и на топ, в съчетание с черни джинси или панталон.

Виж предните три<@SITE_URLa>

Следващите...<@SITE_URLa><@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Beauty