Следва

Блестящ вторник с Oliver Weber

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Мъже с коса на вълни и тъмночервено червило ни показа гениалната Вивиан Уестууд по време на ревюто си есен/зима 2011/2012...

Fashion преди 13 години

1. Мъже с червено червило на есен от Vivienne Westwood

Мъже с коса на вълни и тъмночервено червило ни показа гениалната Вивиан Уестууд по време на ревюто си есен/зима 2011/2012.

Точно като самата нея, идеята е почти блестяща, но мисълта да виждаме мъже/те си/ с тъмночервено червило по улицата или дори на парти ни плаши.

Успокоява ни мисълта, че за разлика от дамите, мъжете не са чак такива жертви на модата и не прилагат сляпо тенденциите от подиума върху себе си. Дано страстните червени устни си останат запазена марка само за дами, а господата да си търсят други начини да бъдат секси.

2. Линдзи Лоън ще прави и обувки



Taзи есен Линзи планува и пускането на обувки към модната си линия 6126. Според бизнес партньора й Кристи Кайлър, актрисата е много отдадена на целия креативен процес (от избора на цветове и материали до дизайна). Идеята е да се създадат обувки, които лесно се превръщат от дневни във вечерни, които са удобни и шик.

До тук добре, но моделите не изглеждат като нещо, което вече не сме виждали.

3. Анна Делло Руссо и Марко Брага за мъжете в Италия - "Adresscode"


 
Adresscode е видео, в което главната роля изпълнява Анна Делло Руссо. Стайлингът е неин, а в селекцията й от марки намират място Allen Edmon, Charvet, Celine, Dior Homme, Dolce & Gabbana, Prada и Yves Saint Laurent.

Режисьор е Марко Брага, когото държим отговорен за косата на Анна и се питаме "Защо?".

Корицата на френското издание на сп. Elle за януари 2011



Момичето от корицата на френското издание на сп. Elle за месец януари e датският модел Patricia van der Vliet.
Не харесахме скучната визия, която напомня повече на аутфит за стюардеса, отколкото на модерно облекло, каквото предполага изданието.

5. Хайди Клум в Marc Jacobs и Мишел Уилямс във Valentino на наградите златен глобус



Това са звездите, които според нас допуснаха най-големите грешки в избора си на тоалети за церемонията по раздаването на наградите Златен Глобус тази неделя. Смятаме, че избраната от модела Хайди Клум рокля на любимия Marc Jacobs е много по-подходяща за нощна разходка по морска алея или пък за лятно градско парти, но не и за червен килим. С подобен успех роклята на цветя на актрисата Мишел Уилямс и би се вписала в някакъв аспект добре на дневна светлина, но не и на подобно събитие.

Тях, както и останалите, с по-добри постижения относно собствения си стил, можеш да видиш във видеото по-горе.


 

More Fashion