Следва

Най-абсурдните присъствия в медийното пространство, които трябва да спрат изявите си начаса

Да или Не на прекалено дългите панталони

Как си ги представяш по нашите улици? Супер дългите панталони може и да звучат чудесно, особено когато видимо...

All fashion преди 13 години

Как си ги представяш по нашите улици? Супер дългите панталони може и да звучат чудесно, особено когато видимо правят краката ти безкрайни, но не всички варианти са съвсем приложими на практика.

От последната колекция на Rochas Pre-Fall 2011 стана ясно, че ги обожаваме в този супер готин гаврошовски стил с ръб, с крачоли, падащи свободно върху ниски ботуши и бяхме категорични, че следващата есен ще пробваме точно такъв вариант!



Мадона обаче също го изпробва с ниски пантофки и късо кожено яне, но освен че подобният на анцуг панталон не се хареса на критиците, той тотално не подхождаше нито на обувките, нито на имиджа на поп иконата.

В стрийт стайл блоговете пък супер дългите крачоли ги видяхме при джинсите с кройка от 70-те и високи обувки на платформа под тях.

И докато до тази есен дизайнерите ни налагаха - подгъвай всичко над глезена, то от следващата е възможно дължината да скрива чисто новите ти боти. Как обаче ще се справяме с не съвсем чистите улици, това си е наша грижа!

И все пак ти избираш дали да я носиш - да или не си за тази тенденция?
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 17 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.