Следва

Комбинезон 23

Jimmy Choo и за мъже

Мъжете по цял свят вече ще разбират напълно емоциите на половинките си, възникващи при споменаването на свещеното модно име Jimmy Choo...

Fashion преди 13 години

Мъжете по цял свят вече ще разбират напълно емоциите на половинките си, възникващи при споменаването на свещеното модно име Jimmy Choo. Луксозният бранд за обувки, чанти и аромати показа дебютната си колекция мъжки обувки.

Първите снимки, които се появиха на мъжката седмица на модата в Милано есен/зима 2011, показват, че Jimmy Choo са подготвили по нещо за всеки: от ниски черни рокерски ботуши (един от най-успешните модели на дамската им колекция), до класически кожени мокасини и модерните боти тип Челси.

Колекцията включва и високи кецове от кашмир, които ще се предлагат и в животински принтове като леопардов и зебров. Забавен момент са домашните пантофи с "порно пейсли" принт или такива от бляскава материя.

„Мъжът на Jimmy choo въплъщава увереност и стил, независимо дали е артист или банкер,” казва Тамара Мелън, основател на марката. „Все пак, първото, което поглеждам в един мъж са обувките му.”

Джентълмените с размер на обувките от 39 до 46, ще имат възможност да задоволят новата си мания от юли, когато моделите ще бъдат достъпни онлайн. Цените започват от 395 паунда.
 

More Fashion