Следва

Замисълът на лирическия стилист: Massive heart attack

Новите лица на модата - Жаклин Яблонски: Aмерикански прелести

18-годишната Жаклин Яблонски е момиче от Ню Йорк, по-точно от Ню Джърси...

All fashion преди 13 години

18-годишната Жаклин Яблонски е момиче от Ню Йорк, по-точно от Ню Джърси.

Изгряваща звезда на модния подиум, която вече е известна с отличителните си белези като гъстите вежди, подобни на обожаваните на Брук Шийлдс, и изваяното си като скулптура тяло е дефилирала на 58 ревюта, включително Balenciaga и Prada, а дебютът й за cK Jeans през 2009-та я изтрелва право в небесата на възможностите.

Американското момиче е гордост за страната си, защото се нарежда сред най-търсените модели, а обикновено това е привилегия на източноевропейските, бразилските, а напоследък и скандинавските момичета, които индустрията, знаем, обожава.

Полските корени на Жаклин може би също помагат в избора, но по-скоро сме склонни да вярваме в професионализма й.



Идолите на прелестната девойка са Синди Крауфорд и Брус Спрингстийн, обожава да играе футбол, колкото и невероятно да звучи, и гледа редом с момчетата истинските добрите изпълнения на терена.



Хората, с които работи я определят като модел, на когото можеш да имаш доверие за всичко, независимо колко усилия ще й коства това.



Похвално е това за много млад човек! Фотографите също я обожават и смятат, че Жаклин наистина заслужава внимание като ценен кадър в модната индустрия.

More All fashion