Следва

Стрийт стайл вдъхновения - Приказки за мъже, деним, бомбе и овча кожа

H&M влизат в нова колаборация с шведски култов лейбъл на обувки

Двата лейбъла ще създават заедно обувки с дървени платформи, които са традиционно шведски и са добре...

All fashion преди 13 години

Тази пролет H&M отново ще ни хвърли в размисли за поредната колаборация.

Сега пък етикетът на най-популярния масов лейбъл ще стои редом с култова шведска марка за обувки Swedish Hasbeens. Колекцията ще бъде на пазара официално през април, но още от сега знаем, че ще породи много небивал интерес.

Двата лейбъла ще създават заедно обувки с дървени платформи, които са традиционно шведски и са добре познати на повечето от нас от 70-те години на миналия век. За производството им все още се използва ръчен труд и еко материали, което ще привлече още повече почитатели на колаборацията.

Swedish Hasbeens са създали за H&M три модела дървени обувки, които ще се впишат в една силна тенденция за пролетта – именно 70-те. Всички модели ще бъдат върху така наречената wedges или цяла дървена платформа и ще са в три цвята – кремава и тъмнокафява естествена кожа върху светла дървена платформа, черна кожа върху черна платформа и сандали в кремаво и червено върху светло дърво.



Шведската колаборация ще струва между 50 и 60 евро за чифт, което е сравнително ниска цена за хубав сандал.

И трите модела, които ще се появят в 150 магазина по целия свят може би ще се превърнат в новия пролетен must have сред аксесоарите.



Марката обувки Swedish Hasbeens е основана през 2007-ма година от две момичета, приятелки от детството - Cilla Wingård Neuman и Emy Blixt, а историята им започва когато Ейми решава да реставрира няколко чифта старо сабо от 70-те.



Сега марката Hasbeens има международен авторитет и обувки с такъв етикет можеш да намериш в гардероба на Сара Джесика Паркър и Маги Гиленхал.

Не сме виждали моделите на H&M, но предполагаме, че успехът ще е грандиозен.
 

More All fashion