Следва

Ден втори от седмицата на модата в Берлин: Chic meets Neo-Pop

Ново начало

Може и да не изпълним обещанията, които обикновено си даваме в 12.00 на 31-ви декември вечерта, но винаги сме...

Shopping преди 13 години

Изтърколи се почти и първият месец от новата година!

Може и да не изпълним обещанията, които обикновено си даваме в 12.00 на 31-ви декември вечерта, но винаги сме готови за ново начало. И тъй като обикновено новото начало свързваме с промяна (прическа, стил или просто нов диван в хола), последната седмица на месец януари превърнахме във вдъхновение и идеи как да промениш и направиш по свой образ и подобие пространството около теб.

Тази седмица пет от най-добрите интериорни дизайнери в София и някои от най-популярните чуждестранни блогъри ще те вдъхновяват с практични съвети и смели идеи от страниците на ViewSofia.

В тази тематична седмица, посветена на интериорния дизайн, сме подготвили за теб и изключителни предложения за декорация на дома, тенденции, представяне на най-добрите интериорни дизайнери от световен мащаб, ще направим разбор на най-добрите и най-лошите телевизионни декори, ще отговаряме на твоите въпроси и ще казваме да или не на нещата, които ни впечатляват или ни смущават.

Всеки ден item of the day също ще те изненадва с красиви дизайнерски предмети и аксесоари за дома.

Първото неще, с което стартираме интериорната седмица е тази невероятна библиотека, която може да влези във всеки ъгъл или любим кът без да се налагат сериозни ремонти.

Дизайнерското изобретение е дело на Ptolomeo и можеш да го видиш в Склада на ул. Бенковски 11.

Цена, 790 евро!
 

More Shopping