Следва

Editors' choice: Добре дошъл във всекидневната ни мечта

Обновен онлайн магазин те очаква в Дормео

Добри новини за спалнята! Матраци Дормео предлагат обновен онлайн магазин, където можеш да намерите...

All About Life преди 13 години

Добри новини за спалнята!

Матраци Дормео предлагат обновен онлайн магазин, където можеш да намериш по-подробни описания на продуктите, които предлагат, нов селектор, с помощта на който да направиш най-правилния избор на матрак, снимки и видео представяне на продуктите, както и съвети за твоето здраве, добрия сън и още много полезна информация.

Видео представянето на различните продукти е с цел добиване на по-точна и реална представа за предложенията на Дормео.

Продуктовият селектор е инструмент, който помага на клиентите да намерят точния матрак, отговаряйки на въпроси, и с четири бързи клика избират продуктът, който отговаря на нуждите им.

Освен това, за да улеснят максимално закупуването на даден продукт, правенето на поръчка с кошницата за пазаруване е сведено до три лесни стъпки, а сигурността на клиента е 100% гарантирана.

В сряда очаквайте повече информация за предстоящата двудневна промоция на Дормео. Следи я, защото има приятни изненади!

Иди и виж на http://www.dormeo.bg/
 

More from View Sofia

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.