Да или Не на дрехи за интериор

Напоследък една тенденция силно изпъква в къщи и апартаменти от всички краища на света - една украса стои в...

Напоследък една тенденция силно изпъква в къщи и апартаменти от всички краища на света - една украса стои в спалнята, понякога и в коридора върху картините на съвременни художници.

Дрехите излязоха бързо от гардеробното пространство, в което често им е трудно да дишат, за да украсяват чисто интериорно дома ни.

Коментари: 5

K
Kris (2011/01/27 / 13:02)
В града е толкова прашно и мърляво, че според мен, ако дрехите са извън гардероба, скоро и те ще прашасат, кото не е добре, ако са ти скъпи...
W
WorZy (2011/01/26 / 18:22)
Много ми харесва като идея. Като го видя някъде на снимка и много му се радвам, защото ми създава усещане за уют и креативност. Но за съжаление няма как да го направя у дома, защото нямам толкова свободно пространство.
G
gmakedonska (2011/01/26 / 16:08)
Аз съм "За", но това да е за малък период от време. Всяко ново нещо, което придобия /ушия, купя,подарят ми/ стои известно време пред очите ми, за да му се нарадвам достатъчно. Едва след това някое може да ми стане любимо., т.е след като съм го възприемала дълго време. и то на всякаква светлина.
M
maxandco (2011/01/26 / 14:16)
Красива идея, но и аз трябва да се съглася, че е неприложима. Нямам нищо против обаче да я гледам реализирана в разни фотосесии.
J
jenny1 (2011/01/26 / 13:28)
Не! На снимки е много красиво и интересно, но не е приложимо според мен.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.