Следва

Как една галерия намира място в ресторант Toró?

Тази вечер си на 3D парти

Новата 2011 година Jameson Irish Whiskey започва с парти от ново измерение. Днес, на 28 януари, в клуб Big Apple...

Culture преди 13 години

Новата 2011 година Jameson Irish Whiskey започва с парти от ново измерение. Днес, на 28 януари, в клуб Big Apple с начален час 23.00, тройно дестилираното ирландско уиски организира 3D парти.

Гостуващи DJ-и са англичаните от NOVAK 3D Disco™. Тяхното аудио-визуално шоу, ще мине под бийта на диско музиката, докато от високотехнологичните екрани изкачат триизмерни образи, специално създадени за случая. Jameson 3D Disco обещава да бъде вълнуващо, ново и различно изживяване за българската публика.

Ирландците се шегуват, че още през далечната 1780 година техният сънародник Джон Джеймисън измисля 3D технологията. Така наричат процеса на тройна дестилация (Tripple Destilled), който придава характерната мекота на Jameson. Джон Джеймисън дори не е предполагал каква популярност ще придобие 3D технологията няколко века по-късно...

3D очилата ще са предпочитаният, а и най-необходим парти аксесоар за вечерта, за да оживеят триизмерните образи от екрана. Те ще бъдат предоставяни на всеки посетител при влизане в клуба. Билети за партито могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim на цена от 10 лв. или директно на входа на цена от 15 лв.

 

More from View Sofia

More Culture