Как една галерия намира място в ресторант Toró?

За втори пореден път се убедихме в силата на ресторант Toró да се преобразява като дух и емоция под въздействието на творчеството на български художници...

За втори пореден път се убедихме в силата на ресторант Toró да се преобразява като дух и емоция под въздействието на творчеството на български художници. След като два месеца се радвахме на картините на Екатерина Куртева, от началото на този месец в Toró гостува лейбъла AZZA gallery, зад който стоят Ния Абрашева и Ани Караламбева.
Модерното и авангардно присъствие на творчеството на двете дами бе отбелязано с гости в приятелска атмосфера с коктейл само преди дни в неповторимия ресторант Toró.


Любимото ни присъствие там е това на огромния полилей от винени бутилки и на модерната открита камина на био гориво. Сега към интересния интериор се вписват и картините на AZZA gallery, сътворени от материали като масло, хартия, пясък, кожа, дърво, метал. Те допринасят за още по-завършеното естетическо преживяване. Сега в Toró можете едновременно да се насладите на картините, на акустичната музика на живо и на авторската кухня, която изненадва всеки месец с нещо ново.

Гостите на събитието се насладиха на оригинална храна в духа на менюто на ресторанта и чаша избрано за случая вино.
Картините на AZZA gallery могат да бъдат видени или купени в ресторант Toró до края на месец февруари.

Restaurant & Wine Toró ул. Д-р Любен Русев 6, резиденция Casaviva
тел. 0885 760 160
 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia