Следва

"Малката стая" в детската стая

Чисто ново и блестящо. Просто СЕНК А СЕК!

От тематично дизайнерската седмица се замислихме за това, че каквото и да си говорим за дрехи, мебели и изобщо..

All About Life преди 13 години

От тематично дизайнерската седмица се замислихме за това, че каквото и да си говорим за дрехи, мебели и изобщо всичко, изработено и покрито от текстил, то не би било толкова хубаво ако не полагаме нужните грижи за него. Затова след кратък рисърч открихме мястото, което винаги сме търсили.

То се нарича 5aSec и е мечтаното химическо чистене. Самата компания е основанa във Франция през 1968г. и оттогава е развила и разпространила дейността си в много страни в целия свят. За 40-те години дейност, които 5aSec има зад гърба си, компанията се е превърнала в експерт в грижите за всички видове текстил, кожа и велур.

Предлагат се пакет услуги „BEAUTY PACK” за допълнително подобрение на материите а именно – „ФИКС” - по-дълга издръжливост на панталони, сака и копринени дрехи, обработка „Непромокаемост” за есенно-зимни якета и ски облекла и колосване, както и защита на теб и семейството ти чрез обработка анти-акари и анти-молци.

Тъй че ако търсиш място, което да направи от старото ти кашмирено палто цяло бижу и където да се обърнат към теб с усмивка, ателиетата на 5aSec са твоето място, а и нашето, признаваме.



5àSec работи по специфични методи и услуги, спрямо нуждите на клиентите.
Ателиетата са лесно достъпни, услугите се извършват бързо и артикулите са готови в кратки срокове - до 4 часа, освен когато се изисква специално третиране.

Там можеш да занесеш ръкавиците си от гладка и мека кожа или последната си находка от 2^nd hand, която ще заприлича на нова.

Третирането на домашния текстил е друго удобство. Те ще се погрижат за всички видове тъкани, от най-деликатните (коприна, лен), до най-обикновените (памук, полиестер, вискоза), които служат за обзавеждане на твоя дом.



Адресите ще намериш на този линк: 5asec.com .
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.