Следва

Склада - дом за дизайн

"Малката стая" в детската стая

В детската стая нещата са хем прости, хем сложни. Самото дете прави помещението, това е ясно...

All About Life преди 13 години

В детската стая нещата са хем прости, хем сложни. Самото дете прави помещението, това е ясно. От друга страна поне мъничко помощ от родителите не е за подценяване.

Леглото има важно място в детската стая, там се търкаляме, четем, меткаме, правим комбалдаци, гушим се с приятелите от плюш и от не-плюш, обещаваме си да се оженим за мама/татко, ако ни прочетат още поне една, едничка, приказка за лека нощ след първите три, сънуваме, мечтаем и лежим с ангина. Въобще леглото е малката ни стая в стаята.

Затова избрахме няколко красиви вдъхновения, за да направим важното детско легло още по-важно, красиво и любимо. С характер и лично пространство, точно както всеки малък обитател заслужава. И ще оцени. В цвят, в пух, с ресни, тематично, меко или просто красиво, ето наслада и за твоито сетива. А и доза подсещане.



 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 7 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 7 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.