Следва

Б като Библия - Б като Блог

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Списание Interview е в нашата топ листа на любими месечни издания. Февруарският брой е посветен на...

All fashion преди 13 години

Том Форд за списание Interview, февруари 2011

Списание Interview е в нашата топ листа на любими месечни издания. Февруарският брой е посветен на мъжете, а на корицата е невероятния Том, сниман от Craig McDean. В броя има голямо интервю с него, дело на John Currin, както и още тонове мъжка мода и прекрасни фотографии.

Друг акцент от броя е голата сесия на Baptiste Giabiconi, заснета естествено от Лагерфелд, но това е само за ценители.

Емануел Алт в кратко интервю от Хилари Алегзандър



Едно кратко интервю на Хилари, която ние безкрайно уважаваме с новата главна редакторка на френския Vogue Емануел Алт, от което разбрахме няколко важни и интересни неща. Емануел обича TopShop, а не само Balmain, което честно казано е изненадващ факт, обещава да работи в посока откриване не нови френски таланти, нещо което американските и британски й колеги по пост отдавна са развили, но като че ли във Франция не беше точно така.

И най-важното, поне за нас – тя ще бъде в Лондон за седмицата на модата, нещо, което Карин Ройтфелд изключително рядко правеше, а Ана Уинтър – почти никога. Ние също ще бъдем там за поредна година.

TheCoveted.com или красив поглед в гардеробите на най-известните стилисти



Един прекрасен нов сайт ни вдъхновяваше през изминалата седмица. Съвсем нов, всъщност, на малко повече от седмица. TheCoveted.com е мястото, което ти предлага поглед в гардеробите на едни от най-известни стилисти и хора, свързани с модата – тези, заради които вдигаме вежди редовно в стрийт блоговете.

Няма да задълбаваме в нашумялата драма, заради дублажа с името му, а просто горещо препоръчваме да го посетите.

Boys of Milan & Paris – видео


Видеото е режисирано от Justin Wu. Само това ще кажем. А вие гледайте.

Mary Katrantzou за TopShop през февруари




Точно в деня на влюбените ще бъде пусната на пазара втората капсулна колекция на Mary Katrantzou за TopShop. Тя включва две тениски (по £120 всяка) и два шала (£50) с прекрасни принтове, вдъхновени от пролетната колекция на дизайнерката.

Също така и малка колекция от принтове за маникюр, от които за съжаление ще можете да се възползвате само ако сте в Лондон.

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.