Следва

Фън шуй или как да моделираш дома си, за да си в пълна хармония с него

Склада - дом за дизайн

По-късно осъзнахме, че ни много ни трябва пространство, в което да сложим сърцето и душата на съвременния...

All About Life преди 13 години

Преди винаги се чудехме какво още липсва на нашата мила столица, за да бъде наречена европейска.

По-късно осъзнахме, че ни много ни трябва пространство, в което да сложим сърцето и душата на съвременния град и да го превърнем в истински културен и обществен център.

Показвали сме ти много пъти какво се случва на последните два етажа, на старата печатна фабрика "Мадара", която днес наричаме СКЛАДА, и ще се върнем назад във времето, за да видим какво точно е Склада за София.

Харесваме това пространство, защото то не е просто поредното място, което иска да ти продаде предлаганото, а се стреми да образова, покаже и развие една субкултура, която е често пренебрегвана.

Когато си там, не си просто потребител или поредният зяпач, а човек, който участва по свой начин в ежедневието на десетките квадратни метри прекрасно осветено пространство.

Всъщност, то е често място за срещи, партита и изложби, на които с радост откликваме и често присъстваме като гости.

Освен това, докато си там, можеш когато поискаш да изпиеш едно еспресо и да свериш часовника с последните тенденции в концептуалния и продуктовия дизайн.

Бившата столична печатница „Мадара“ е официалният дом на пространството за идеи, изложби и иновации, което преди повече от две години отваря врати благодарение на ентусиазма и страстта на Галя Дзанато.

След успешния старт на „Склада“ през пролетта арт пространството, разположено на „Бенковски“ 11, се разшири и с още един етаж с /+/Склада, където често се организират нестандартни изложби и се представят книги, музикални и артистични проекти.

Разбира се, дизайнерските мебели са сред силната част на Склада и ако искаш не просто диван, а произведение на изкуството - това е твоето място!
 

More All About Life