Следва

Косата знае от какво се нуждае

Олга Куриленко стана официално лицето на Pantene

Момичето на Бонд Камила от филма QUANTUM OF SOLACE официално е вече лице на Pantene Pro-V...

Hair преди 13 години

Момичето на Бонд Камила от филма QUANTUM OF SOLACE официално е вече лице на Pantene Pro-V.

Позната със своите екшън и драма роли, Олга Куриленко е вдъхновяваща, талантлива модерна жена – женствена и нежна и в същото време силна личност, която знае какво иска.

Олга е естествен избор за Pantene. Припозната със световна си красота, звездната кариера на Олга се основава на талант и много усилия – както Pantene, марка, която работи усилено, за да прави косата да изглежда красива и здрава.

“Моята подготовка за модел и актриса ме научи, че здрава, плътна и сияйна коса е много важно предимство за женската красота и аз никога не излизам без нея от вкъщи! Интересното е, че с Pantene се доближаваме по характер – ние сме модерни, динамични и авантюристични! И аз смятам, че и двете обичаме предизвикателствата!”


Снимането на филми през деня, почти винаги е последвано от бляскаво събитие на червения килим, където ярките светлини и камерите показват всички недостатъци. “Аз искам да съм сигурна, че косата ми може да издържи на стреса и напрежението в моя живот – като остава красива!”

Косата се нуждае от продукти, които да и дават едновременно блясък и здравина като я правят да издържа на всичкото стилизиране, които идват с това да си световно известна актриса, а това прави Pantene Pro-V перфектния и задължителен продукт за разкрасяване за Олга.

“Аз съм много дисциплинирана, когато става въпрос за моята коса и за употребата на балсам след всяко измиване и интензивната маска от серията Pantene Aqua Light, които да предпазва от цъфтящи и накъсани краища”.

Олга изглежда прелестна и на телевизионната реклама, която отскоро се върти у нас.

 

More Hair