Следва

Кийра Найтли с шестгодишен договор за Том Форд

Трансформърс: Представи си Део

Трансформърс или как да „облечем” влиятелните дами и господа в последните тенденции от подиума, е поредната...

Fashion преди 13 години

Трансформърс или как да „облечем” влиятелните дами и господа в последните тенденции от подиума, е поредната чудесна рубрика на ViewSofia.

Известни личности и ВИП персони ще бъдат трансформирани в най-подходящите за тях дизайнерски комбинации, защото смятаме, че като стожери на добрия стил трябва да се намесим сериозно в дрес кода на звездите, който е много важен елемент от изграждането на добрия имидж и самочувствието им.

Тази седмица под трансформациите на ViewSofia попадна водещия Део, който преобразихме в мъжките тенденции за пролетно-летния сезон.
 

More Fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.