Следва

Винаги "ЗА" класиката

Б като Библия - Б като Блог

Съвсем проста парти схема. Черна рокля с дълъг ръкав, висок ток, можеш да добавиш и много гр

Fashion преди 13 години

Парти рокля за космически забивки

Съвсем проста парти схема.

Черна рокля с дълъг ръкав, висок ток, можеш да добавиш и много груби сребърни бижута и, внимание, най-прекрасното от всичко – космически принт.

Обожаваме космическия принт, който впрочем е еднакво хитов и в дамския и мъжкия гардероб за лятото, но повече го харесваме върху Каролина от Fashion Squad.



Той е забавен, многоцветен и в повечето случаи прави от най-простата кройка абсолютен шедьовър. Най-подходящ е за парти, гарниран с хубава музика.

Зимна приказка с летни тенденции



Ако има цвят, който прекроен в палто да е по-красив от камилското бежово, то това е червеното.

А в комбинация със синьо и жълто и това е като глътка свеж въздух измежду убитите аутфити на зимните минувачи.

via Garance Dore’

Още кармин



Просто обичаме червеното, признаваме. А прекрасната Louise от Pandora ни показва как да носим една рокя от новата колекция на Zara, в която се влюбихме преди няколко дни.

Червено, черно и златно. Просто е, но ужасно красиво.



Кожен акцент



Влюбени сме в аутфита на гореилюстрирания индивид от мъжки пол, зорко уловен от камерата на Stylesightings.

Искаме моментално такава жилетка, може и повече, за всички по една. И да, нямаше да е същото ако не бяха тези обувки и тези ръкавици. Съвършен!

В гардероб като на изложба



Вече ти казахме за прекрасния нов сайт, който до скоро се казваше Тhe Coveted, но след редица съдебни искове се нарича The Coveteur. Той ти предлага поглед в гардеробите на всички известни стилисти и хора, обвързани с модния бизнес.

Ние искаме точно това просто, гениално и честно казано радикално и малко неприложимо за София и мръсните й улици предложение. Уникален и прост дизайн, красиво служещ за дом на обувките на Jane Keltner de Valle  - редактор модни новини в Teen Vogue.

via The Coveteur

В дългия списък на чакащите финансиране



Точно тази чанта и никоя друга. С такова синьо. Бихме добавили и жълто, за да бъде пълен color blocking ефектът. Дори си я представяме с дълъг плетен пуловер и прозрачна синя пола с тънък жълт колан на талията.

via The Streethearts
 

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.