Следва

В очакване на "Аз съм номер четири". Или просто прочети книгата

Сутрин в 7 точно с Мис Плеймейт 2010 Дорис Дилова

Да си секси е изкуство, придружено с голяма доза талант и понякога доста работа. Но има жени, които го умеят толкова добре...

People of art преди 13 години

Да си секси е изкуство, придружено с голяма доза талант и понякога доста работа. Но има жени, които го умеят толкова добре, че понякога се превръща в тяхна професия. Ще те запознаем с една от тях.

Представяме ти една от доказано най-сексапилните българки Дорис Дилова или Мис Плеймейт 2010. Проследихме един неин ден, за да се убедим нагледно какво всъщност я прави толкова секси и какво се крие зад магията на титлата.

Денят на Дорис започва в 7.30 с баня и кафе с кафява захар и каничка мляко, след което поема към работа, където всяка сутрин стартират с оперативка, още кафе, малко зареждащ смях и по бюрата. Да, Мис Плеймейт 2010 работи в офис и прави най-хубавата леща, която лично гаджето й хвали.

Дорис е служител във фирма за светодиодно осветление в екип на подобаващо “светещи” и усмихнати хора, където шефът й винаги я пуска за интервюта и снимки.



Тук се запознахме и с приятеля на Мис Плеймейт 2010 Момчил. Заедно са вече от 4 години. Дорис е на 20 и всъщност е родена в Плевен. Преди около 2 години с Момчил идват в столицата да си търсят късмета. Започват заедно работа във фирмата. Той казва, че не е я ревнува и се шегува, че по-скоро обича да се хвали с нея пред приятели. Увери ни, че не е купил титлата на гаджето си, самият факт, че тя е спечелила кола по-скъпа от неговата го доказвал.

Като всяка красива жена, особено окичена с титлата Мис Плеймейт, и Дорис се радва на опашки от ухажори, но признава, че повечето подхождат с уважение и респект и това по-скоро й повдига самочувствието.



След още малко смях и силна доза светлина в очите се отправихме към Sport City, където преминават доста от вечерите на Мис Плеймейт 2010. Избрала е фитнес клуб в Студентски град, защото е близо до офиса й, а и е спокойно тихо място. И раз, два, три - изтощителна тренировка за перфектни секси форми. Все пак красотата изисква много грижи.



Всъщност по-голяма част от времето на Дорис преминава в Студентски град, не само работното й място се намира тук, но и повечето й приятели живеят в квартала, така че често се виждат.

Иначе типичната вечер на Дорис е спокойна – фитнес, сауна или парна баня, вечеря, кино или хубав филм вкъщи. Рядко готви, но Момчил е луд по лещата й, както в началото споменахме.



След фитнес залата, придружихме Дорис и в дома й. Заведе ни в уютен апартамент в подножието на планината, където проследихме подготовката й за вечерта.



Баня, сешоар, грим, всичко точно както си му е реда. Добавяме клин и ефектно сако със златни елементи и леопардов принт по ръкава и воала - Мис е готова за широки холивудски усмивки и дълги танци.

Предстоеше среща с приятели, с които ще обсъждат евентуално участие в кино продукция. Дорис работи като модел от 1 година, но мечтата й е да пробие в киното. Бизнес срещата й е за американска продукция, в която се надява на участие. Пожелахме й успех от сърце.



Вечерта й щеше да приключи на откриването на нов столичен клуб. Приела, заради Устата, който й е добър приятел.

А утре Дорис пак ще е в офиса, но няма да се откаже от мечтата си да се появи в холивудска продукция.
А ние сме убедени, че толкова много сескапил няма как да остане само зад бюрото.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра