Следва

Признаци на пролетта

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Може и да е готина на корицата на Vogue Америка, но тук положението е по-скоро плашещо. Не, че не сме ч виждали така, че и по-зле.

All fashion преди 13 години

Лейди Гага за Purple пролет-лято 2011

Може и да е готина на корицата на Vogue Америка, но тук положението е по-скоро плашещо. Не, че не сме я виждали така, че и по-зле.

Макар и да отговаря на стила на списанието (всички знаем как изжглежда Purple), няма човек, когото да попитахме какво мисли за кадрите и той да не се отврати.

Добре, нека да е гола, но не мръсна, скъсана и в тези пози. Enough said.

Кейти Пери преди и след Photoshop



Иначе нежната корица на Rolling Stone от август миналата година плъзна в този вид в интернет пространството преди няколко дни.

Наясно сме, че няма корица без Photoshop, но при положение, че всички твърдят колко са против него, е повече от смешно да се появяват кадри като тези.

Най-интересно е положението с гърдите. Просто не е за коментар.

Mariana Idzkowska за кампанията на Lara Bohinc пролет-лято 2011



Кадрите са прекрасни, бижутата и аксесоарите, с които позира Mariana са още по-красиви, но защо за Бога държи препарирана лисица.

Канйе Уест за корицата на VMan #21

 

Г-н Уест е на корицата на новия брой на VMan, който излиза точно днес в световната вестникарса мрежа.

По принцип харесваме Канйе и самочувствието му, но това тук е меко казано в повече.

Списанието се продава с лика на рапъра с 2 свити еднодоларови банкноти, не къде другаде, а в устата му. Буквално! Единствено се чудим дали списанието се е оскъпило с два долара, които при закупуване си взимаш обратно от устата-касичка на Канйе.

Реклама на YSL бе забранена за излъчване в Англия



Рекламният клип, който се завъртя през есента по повод парфюма Belle D'opium на YSL  бе забранен със скандал във Великобритания. Миналата седмица бе обявено, че според британските власти движенията на момичето (кадърът, в който тя сочи с пръст вените на дясната си ръка) са подтикващи към употреба на наркотици.

Разбира се, от YSL, както и хореографът на малкия клип с участието на невероятната Mélanie Thierry отричат всякакви такива послания.

А ние просто мислим, че да забраниш нещо толкова красиво е наистина глупаво.
 

More All fashion