Следва

Weekend to-do list - Петъчна парти шик визия в nude рокля и тъмно червило

Бижу по кожата. Montale PERFUMES - диамантът на ароматите

Бижу, което не забелязваш, но усещаш винаги щом този, който го носи се появи. Това е Montale....

Celebrity beauty преди 13 години

Бижу, което не забелязваш, но усещаш винаги щом този, който го носи се появи. Това е Montale.

Бутик Farenah Concept представя новата за българския пазар нишова парфюмерия, в чиято основа са изключително редки миризми и естествени есенции и по цена и уникалност ароматите съперничат на скъпоценни камъни.

Парфюмерийните къщи от този тип са много взискателни при избора си на дистрибуционни партньори. Най-добрата реклама за тях са добрата репутация и редкия аромат. Есенциите, които влизат в производството на парфюмите са изключително скъпи и това води до създаването на ексклузивни линии с лимитиран брой артикули.

Ароматите на Mоntale Paris поразяват с вдъхновение от Ориента и Арабския свят. Залагайки на хиляди богати ухания, марката използва само най-чисти и изтънчени съставки, за да създаде своята отличителна парфюмерийна линия. Дървестните нотки на тамян, кехлибар и кедър са отличителни в ароматите.

За разлика от по-масовите парфюми, Montale полага специални усилия да защити високото качество и деликатния баланс на своите продукти.

Нишовата парфюмерия на Montale се предлага в специално изработени алуминиеви контейнери, предпазващи ароматите от вредния досег с въздух и светлина, които могат да окажат влияние върху качеството на продукта.
Истински скъпоценен подарък за любим човек.


Sweet Oriental Dream, Roses Musk, Black Aoud

Бестселърите на Montale са точно четири - Black Aoud, който представлява великолепен агар от Камбоджа, смесен с индонезийски листа, върху основа от мандарина, мускус и венчелистчета от рози; Sweet Oriental Dream - най-прелестната френска роза предава елегантността си на характерния за Турция локум, едва доловим съюз между благородната роза и закачливия нюанс на бадеми и мед; Roses Musk, в чийто аромат са вложени най-чистите рози деликатно балансирани с фин мускус и подчертани с лек полъх на амбър и жасмин и Velvet Flowers, който пък е иновативна смесица от плодове, цветя и шафран, с въвеждаща нотки от цвят на праскова, роза, ливански жасмин и иланг-иланг от Коморските острови. Това е пътуване в ориенталската сладост с крайна нотка от гургум.

Ще ги намериш в бутик Farenah Concept.
 

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи